Feeezt

Ja, men sådär ja! Igår bestämde jag mig för att supa för alla de dagar i Cypern då jag inte söp. Jag tänkte köra på en karatefylla med en liten spya och allt, och jag kan ju säga att det klarade jag galant! Det blev t o m två spyor... inte små vill jag tillägga!

Kvällen började med lite förkrök hos mig med Caroline, Kalle, Tom, Victoria, Niklas och Gurkan. Ölspel och Absolute music 44. Blev knökfull och sa en massa fyndiga saker som bara jag kan komma på (och bara när jag är full). Jag hatar tuttar btw...

Vi tog halv elvabussen till stan och hade så jävla kul! Sa jag att jag typ är den fyndigaste som finns? Väl i stan gick vi till Saintan för att återuppliva gamla vinterminnen. Caroline såg till att jag fick min ölkanna - kanon! Shotade, tog en massa kort (fyfan alltså...) och hade allmänt skitkul. Vid halv ett skulle jag och Caroline ut och röka, men innan jag gick ut sa Kalle att jag skulle smaka på hans shot... Skulle inte ha gjort det! Den smakade hårig hästpung och var så jävla stark. Jag kom ut till Caroline....... och spydde! Yeah! När jag var färdig bestämde jag mig för att åka hem till Rickard.

När jag går från Saintan mår jag dock hur mycket bättre som helst, så jag går förbi en bankomat och tar ut en hundring (det var en jättebra idé då, fråga mig inte vad jag skulle med den till..) När jag fått ut pengarna kommer det fram en liten alkis i blå jacka till mig och säger något snällt. Jag, som är mycket trevlig och älskar alla när jag är full, gick med på att kramas lite - det skulle tydligen få honom att må bättre. Ja, visst blev han skitglad, och då blev jag glad! Sen kom det fram två killar och en tjej som skulle till gaykvällen på nivå - jäääättetrevliga! De ville att jag skulle följa med, de tänkte t o m bjuda på inträdet (alltså, jag måste ju vara den trevligaste som finns?!), men jag ville ju hem till Rickard och göra en massa annat så jag tackade nej och började gå upp mot Polhem där Rickards cykel skulle stå.

Jag hann dock inte så långt, för utanför Nordeabanken satt en kille på backen och såg ut att må jättedåligt. Så innan jag visste ordet av satt jag där bredvid honom och frågade hur det var med honom. Han mådde piss och fick inte komma in på Nivå, men jag berättade var ifrån hans buss gick och när den gick osv. Han blev också jätteglad och sa att jag var "guld värd". Höhö! Jag räddade tydligen hans kväll. Är jag bäst, eller?

Jag fortsatte gå upp mot söder, men när jag kommer fram så hittar jag inte cykeln! Jag kollade cykelställen flera gånger innan jag insåg att den inte var där. Fan. Jag fick gå till Brynäs. Det gjorde dock ingenting för jag hade Marty på luren hela vägen och jag kommer inte riktigt ihåg promenaden alls.

Gick och lade mig när jag kom till Rickard, men blev väckt vid sex och kexade - igen... I Rickards hink... När han satt bredvid... och såg på... höhö! Sedan hade vi det asnice i en timme eller så och sedan slocknade jag. Tyvärr är jag så jävla bakis idag, men det gör inget - det var lätt värt det! :)

Tack för en toppenkväll!



Tralalalala!

För nu jävlar, nu ska här tapetseras! Eller ja, Devil tapetserar och jag och Caroline tittar på, hehe. Är lite osäker om vi har allt vi behöver dock, men det löser sig nog! Jag har världens bästa vänner!

Jag vill också säga lite mysiga saker om Johanna och Christoffer! Tack så fruktansvärt hemskt mycket för att ni finns! Johanna - du vet precis vad du ska säga när man är deppig! Christoffer - du kanske inte säger så mycket, men din personlighet och din humor lättar upp vilken stämning som helst! Ni gjorde min lördag! Tack!

Ja, men vet ni?! Jag har fått studiemedel från CSN i år också! Helt otroligt, det trodde jag inte en sekund! Så då överlever man ett tag till då - skönt!

Nej, nu ska jag börja plocka lite här innan peepsen kommer. Senare kommer Riguard hit också. Då ska jag göra köttbullar åt honom - som en riktig fru! HAHA!

INFLYTTNINGSFEST NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN CYPERN! För jaaa, på söndag åker jag!

KYYYYYYYYYYYYSS&HEEEEJ!

PS. Föööörresten! Jag har skaffat mig en ny hobby! Jag har nämligen blivit ormtjusare - det ni!

 


I ca 20 meter hade vi det jättetrevligt,
sedan var jag tvungen att släppa ut honom i skogen igen.

Meeen baah!

I natt har jag vaknat 3-4 gånger och gråtit! Inte för att jag varit ledsen, utan för att jag varit så himla arg! De flesta drömmar har handlat om min jävla dator. I drömmarna har jag försökt att skriva meddelanden till folk, viktiga meddelanden, men datorn kunde inte stava. Hur noga jag än försökta att vara var det bara en massa goja som kom fram. Ingen förstod något alls och jag blev så arg! Kastade datorn i marken och vaknade och grät. Jävla dator...

Drömmen jag hade innan jag bestämde mig för att inte sova mer handlade däremot om min lägenhet. Jag drömde att jag vaknade och det var en massa folk i min lägenhet. Rickard var där och hade bjudit dit alla sina kompisar, typ. Ingen lyssnade på vad jag sa och Rickard bara försvann när jag skulle prata med honom. Jag blev argare och argare, men började inte gråta föränn någon ful, jävla brud hade möblerat om!! Hon tyckte att min soffa stod fel och hade flyttat på allt! AAAARGH! Jag vaknade och grät och skickade ett sms till Rickard. Han svarade fel och jag blev jättearg. Haha, förlåt hun!

Jag hatar när man drömmer om någon som gör helt korkade saker, och sedan fortfarande är arg på personen när man vaknar. Det tar alltid någon timme innan jag kan lugna ner mig. Det behöver inte bara vara någon som gör något helt insane mot mig, det kan lika gärna vara jag som gör något sjukt elakt mot dem...

En gång tex, vaknade jag efter en dröm där jag slagit en kompis med ett gult järnrör... Jag var tvungen att ringa upp honom mitt i natten och se om han var okej och be om ursäkt. Haha!

Nu svettas jag alldeles för mycket!

MEN ÄLSKLING!! <3

Jag måste bara berätta vad Rickard gjorde igår, för det var det mest romantiska jag varit med om! Gaah!

Jag skulle till Ikea med mamma, och Rickard skulle åka hem till mig under tiden. Jag fick inte komma hem innan halv åtta, och var tvungen att ringa när jag började närma mig. Vid åtta var jag och mamma tillbaka på Berget och Rickard fick hjälpa till att bära upp bord och bänkar som jag hade köpt. "Du får INTE gå in i köket!" var bland det första man fick höra. Nehe? Jag kom in i lägenheten och då har mitt hjärta tagit med sig sin gamla, lilla tv hit! Så nu kan jag kolla på tv! Jag fick sitta och kolla på den en stund, sedan blev jag förvisad till sovrummet. Där inne hör jag hur Rickard plockar med tallrikar och glas och när jag kommer ut igen dör jag nästan! Han hade köpt lövbiff och potatissallad och vitlöksbröd, men det bästa av allt var de två ljusen som han hade tänt. Och han hade inte använt vilka "ljushållare" som helst, han hade köpt två ölflaskor och HÄLT ut dem för att ha ljusen i något!! Det var så himla fint, och jag kunde nästan inte sluta skratta. Haha. Inte trodde jag att min karl kunde vara så romantisk! Han hade t o m köpt en glasstårta till efterrätt!

Om jag har den bästa? Jaa, det märker ni väl?! :D
Älskar dig mest av allt, Rickard! :)



Vad fan gör man?

Att vakna gråtandes är aldrig bra, aldrig är det roligt heller, speciellt ine om man glömt (inte orkat) tagit bort sminket från dagen innan. Ja, men det händer ju ändå inte så ofta säger ni. NEHE?! Fyra gånger på mindre än en vecka har det hänt mig. Jag kommer bli galen om jag ska försöka tolka dem, så det tänker jag inte göra. När jag berättade om de två första för min mama var allt hon sa: "Du mår inte bra..."

Kul att få höra! Jaja, men iaf, till den första drömmen då:

Jag har en svart-vit liten papillon, en rät harmlös hundras. Jag känner dock att något är fel, jag litar inte på den. Jag försöker i flera veckor, men kan inte få honom att lyda mig. Jag känner mig så maktlös, om jag inte kan fixa att ta hand om en papillon hur ska jag då klara av att ha hund? Jag vaknade och grät.

Dröm nummer 2:
Jag står i en rulltrappa. Framför mig står Natalie och någon karl. Det är fullt av människor i trappan, men de två framför mig är de enda jag är riktigt medveten om. Plötsligt tappar jag balansen och ramlar... Mannen slår i golvet först, sedan Natalie. Jag klarar mig förvånadsvärt bra. Det kommer en stor kille och börjar jaga mig. Jag är livrädd, men jag vet inte varför, han har ju inte gjort mig något. Plötsligt står jag i ett rum med en gammal kvinna. Denna kvinna har också ett litet spädbarn i rummet. Det kommer in en vinthund med ett svart släp efter sig som aldrig verkar ta slut. Meningen är att jag ska sätta upp det här släpet, som ett tält runt hunden. Det skall fungera som ett solskydd eller något för barnet. Den stackars hunden står alldeles stilla mitt i mörkret och kan inte röra sig. Kopplet sitter fast i något och halsbandet trycker mot hundstackarns strupe så den nästan inte får någon luft. Jag vill rädda hunden, men jag vet inte hur. Jag drar i kopplet för att se vad det sitter fast i, men innan jag fåt loss hunden kommer den store mannen igen och jagar mig, och jag vet att den här gången har jag ingen chans. Det här är slutet. Jag vaknade och grät som ett barn!

Creepy, vad? Vänta tills ni får läsa den sista, den är helsjuk!

Dröm nummer 3:
Jag har inte ridit på jättelänge och är verkligen spänd och nervös när jag bestämmer mig för att äntligen göra det. Jag befinner mig i ett stall med många hästar. Det börjar komma in folk i stallet och ta de flesta av hästarna. Jag blir lite rädd, tänk om jag inte får någon häst. När alla gått ut med sina pållar står det dock en kvar i stallet. En söt liten fux. Jag borstar den och går till sadelkammaren för att hämta sadel och träns. När jag tar ut tränset ser jag att det saknas tyglar. Nåja, det finns väl ett par extra i sadelkammaren. Jag letar och letar, men allt jag hittar är små tyglar till någon slags minihäst. Jag börjar få panik. Hur ska jag kunna rida utan tyglar? Jag litar ju inte på att hästen bara lyssnar på skänklarna. Jag börjar springa runt och leta efter hjälp, men ingen hjälper mig. Jag vaknar av att jag gråter.

Ja, då är det bara den färskaste kvar. Den kommer jag t o m ihåg lite detaljer till för det är den nyaste, fräschaste mest obehagliga...

Dröm 4:
Jag, mamma och bror ska åka på semester. Vi ska ta in på något hotell som mest liknar ett kråkslott. Jag får en olustkänsla, jag tycker mig känna igen det här stället. Hur jag än funderar kan jag dock inte komma på hur detta hus kan vara så bekant. Vi checkar in och pratar med en tant som äger stället. Hon verkar också välbekant. Jag hatar deja vu-känslor! En massa obetydliga händelser sker, men helt plötsligt kommer jag ihåg! Jag vet var jag har sett det här stället förut. I en dröm! Jag får panik och börjar leta efter mamma - vi måste här ifrån. Mitt minne är lika klart som om jag hade drömt det i natt. Den här tanten är ond, hela huset är ont! Jag vet att jag lyckades döda henne och rädda alla i drömmen, men jag kan inte riktigt komma ihåg hur. Jag tänker att jag kanske inte behöver döda henne, att vi bara kan åka därifrån. Mamma börjar cykla med mig på pakethållaren och Gustaf, min bror, fick springa bredvid. Hela tiden känner jag: uppför nästa back-krön bara, då är vi säkra. Men jag kan aldrig lugna ner mig. Efter ett bra tag inser jag dock en sak - vi har inte kommit någonstans. Åt vilket håll vi än cyklar så kommer vi tillbaka till huset. Jag är livrädd. Inte för att jag själv ska dö, utan för att mamma och Gustaf och alla andra på hotellet ska dö. Vi går in igen och jag hoppas innerligt att den onda tanten inte ska ha märkt att vi försökt tagit oss därifrån. Det är då jag kommer ihåg det. Jag vet hur jag ska döda henne! Hon går alltid omkring med något vasst föremål i höger hand, och det enda jag behöver göra är att ta det ifrån henne och hugga henne i hjärtat med det. Jag går upp för en trappa på hotellet och ser att den onda tanten håller i någon slags lektion. Jag knackar på och frågar om jag får vara med. Hon ler och säger att det får jag. Jag frågar om jag får tvätta mina händer och hon ler ännu bredare och tycker att det är en bra idé. Jag står inne på toaletten och samlar mod. Jag går in i rummet där hon och andra från hotellet sitter. Jag ser inte vad de gör, men jag känner en smärta när jag kliver in. Jag måste döda henne. Jag sätter mig ned och hon kommer fram med en slipmaskin. Hon vill att jag ska använda den på min arm, för att bli av med min inre smärta. Jag försöker, men smärtan är outhärdlig. Jag låtsas att jag slipar min arm istället, och hon går på det. Hon sätter sig ned bredvid mig och jag tänker att nu är det dags. Jag ska titta på henne och le, men när hon tittar tillbaka är det inte hennes ansikte och kropp jag ser - det är Rickards... Jag börjar gråta. Det kan inte vara Rickard, hur ska jag kunna döda Rickard?! Det kanske är fel, tänker jag, kanske står hon någon annanstans i rummet? Det är då jag ser det, det vassa föremålet i Rickards högra hand... Jag bryter ihop. Jag vaknar av att jag gråter så jag nästan skriker.

Okej, ni är mer än välkomna att tolka dessa sjuka drömmar. Jag vågar mig inte på det själv. Håller jag på att bli helt crazy? Eller är det bara helt, vanliga mardrömmar?

RSS 2.0