Mums

Marcus gör det igen!

Driven på Max
: Vad vill du beställa?
Marcus: Öhhh, ett Originalmål
Driven: Och att dricka?
Marcus: Jaa, och en.. öh, cola!
Driven: Var det bra så?
Marcus: Eh, nääe, en smältost också!
Driven: Okej
Marcus: Öh, aah och en hamburgare!
Driven: En liten?
Marcus: Nej, en stor!
Driven: 90 eller 150 gram?
Marcus: 90 gram
Driven: Vad vill du ha för hamurgare?
Marcus: Öhh, den ska vara tom! TOM!
Driven: Okej, det bli 108 kr
Emilia: Ska du inte ha ost på?
Marcus: Jo, men jag glömde bort.
Emilia: Gillar inte du dressingen?
Marcus: Joo, jag gör ju det...
Emilia: Jaa?
Marcus: Jag fick panik!


Nu ska jag strax åka till skolan för en Ma D-lektion... Inte kul när man inte förstår ett jota! Efter det tar jag, Hannah och Marcus en tripp till Sandviken för att kika på en mobil. JAG MÅSTE JU HA EN NY NU, HELST NYSS!

Nej, nu ska jag springa till bussen! Skriver en till rolig konversation ikväll när jag komemr hem.
Puss&kram&nyp i stjärten!

EMILIAK <3

Ist för att sabba för mig, skjut mig!

Jag körde hem mig själv igår - och jag lever! Marcus var inte ens rädd, sa han. Dumt tycker jag, för jag var då livrädd! Svängen tog jag dock perfekt! Ehh, vi ska inte prata om när jag skulle backa och vända... okej!? SÅ TYST! Ska köra imorgon med, för nu är det fan dags för det där jävla körkortet! Grejen är ju den att jag kan köra! Marcus såg lite chockad ut och sa ngt i stil med "Du kan ju köra" när jag växlade som jag skulle osv. JAA, JAG SÄGER JU DET!

Imorse när jag vaknade hade jag ont, JÄTTEONT! Äggstockarna värkte som aldrig förut och när jag kissade var jag så nära döden att jag såg Pärleporten! Nej, okej, det gjorde jag inte, och även om jag skulle vara så nära döden, så skulle jag aldrig se den där jävla porten... Jag hör hemma ngn annanstans! Iaf, jag hade fått urinvägsinfektion - kul! Jag pinade dock mig igenom morgonen och åt Ipren hit, mammas konstiga receptbelagda piller dit... men det slutade inte göra ont! Hård som jag är gick jag ändå till bussen, klev t o m på bussen, men där tog min hårdhet slut! Rickard ringde och ville ha en anledning till att gå till skolan, men jag kunde tyvärr inte hjälpa honom! Sprang av bussen i Skutskär centrum och tog nästa buss hem. När jag väl satt på bussen (jag trodde att sitta på en buss skulle vara bra för äggisarna, men icke!) så önskade jag för första gången i mitt liv att jag skulle vara förlamad från magen och neråt! Så ont hade jag! Snart är jag hemma och får lägga mig iaf, tänkte jag. Där sket jag dock i det blå skåpet! Att ligga ner hjälpte inte, och inte heller den förbannade värmekudden! DET GJORDE SÅ JÄÄÄÄÄVLA ONT! Gråtande kröp jag ner till mamma... "Ring vårdcentralen" sa hon. Kan inte du ringa, kvedjag fram, men neeheejdå! Jag fick då ringa mitt samtal själv! Skit... Ja, den där jävlen på rådgivningen gjorde då inte någonting alls bättre. "Hör av dig imorgon om det blir sämre" HALLÅ?! JAG RINGER OCH GRÅTER, DET BLIR INTE VÄRRE DIN JÄVLA PISSKÄRRING!! Ehh, jag sa ju såklart inte så... Jag tackade för hjälpen ist... Dumma jävel. Mamma pratade på, jag lyssnade inte, utan kröp upp till sängen igen gråtandes mer än förut! Nu var jag ju så arg på telefonkärringen också! Jag kan ju säga att den kvarten grät jag för alla de dagar jag inte har gråtit! En hel del, faktiskt... Sen försökte jag sova, men det gick inte! Jag kunde inte slappna av! Jag provade lite små trix som jag trodde skulle fungera, och vissa av dem funkade faktiskt... he. Sedan tvärslocknade jag och sov till halv fyra!

Fyfan, vad jag skrev mkt där! Förlåt mig, men jag var ju tvungen att ta med detaljer och skit! Nu ska jag röka, för jag har hittat min übersexiga tändare igen! Maaah! <3
Imorgon går jag till halv fyra (!!), sedan ska jag ta tummen ur röven och uppsöka 3-butiken på nian och berätta att min mobil är borta... Bättre sent än aldrig? Sedan ska jag upp till YA också, och boka in mina körlektioner som jag har betalat för där. Yeeey!

Nej, nu blir det röka sig en cigg, säg!
And your name is Haaaarry!
Are you the hero of my dreaaams?
Mamma Mia är mys på hög nivå!

Jaaa, jag höll på att dö idag också. På vägen hem från Max (ööhh, dreggggggel <3<3) så körde Marcus nästan åt helvete! Jag har ingen aning om vad som hände och jag som liksom förstog inte varför han skrek rakt ut helt plötsligt och sa att vi var skitnära döden... Jaha. Haha. Varsågod, Marcus!

Sådär, nu har jag skrivit för flera veckor framöver!
Nu ska jag röka (haha, jag vet att det är 3e gången jag säger det nu) och sen ska jag fingra och sova!
Pussen och kramen och gullegullen!




Gissa cylindern!


ÅHHHRÅ!

2010 ser ut att bli ett bra år! Verkligen... Hjärncellsfritt åtminstone! But come on! Vad gör väl det? Mysigast så, och roligast! Har aldrig skrattat så mycket, fan! Man märker redan i mina första meningar att jag inte är vad jag har varit! Hur var det med slanget, Emilia? Och alla svordomar? Nej, detta går inte för sig! Nu får du gå tillbaka till att vara en svenska-knodd! Haha, ja troligtsvis... JAG SKITER I! Jag läser ju bara matte, fysik, kemi och biologi - då behöver jag inte svenskan längre. Nej, usch! Nu kan jag inte sitta här och ljuga längre! Jag älskar att vara ordmärkare, meningsmärkare och all slags märkare som inkluderar det svenska språket! Nog med svammel nu! Tänkte dela med mig lite av mina inte allt för smarta vänners tankar och utlåtanden (så klart tar jag inte med mina egna, hehe). Enjoy!

Emilia: Fick du tårta Johan?
Johan: Nej
Emilia: Vad fick du då?
Emilia: Lyssnar du Johan?
Emilia: VAD FICK DU?!
Johan: Men lugn, jag kan ju inte prata när jag håller andan. Jag lyssnar visst på dig.
Emilia: ... Jaaaa? Svara då!
Johan: Ehh, vad sa du?

Marcus hör:
Emilia
: Hur är det med minnet Oliver?
Oliver: Va?
Emilia: Hur är det med minnet?
Oliver: Vad har du emot mina strumpor?!?!

Livrädd Marcus: Vad är det däär!!!!
Oliver: En socka?

Emilia: Oliver, doppar du strumpan i groggen så suger jag seriöst ur den!
Marcus: Jag kan doppa min!
Emilia: FAN HELLER! ALDRIG DINA SVETTSOCKOR!
Marcus: Vadå? Jag tvättade för någon dag sedan!
Emilia: Svettsockorna också?
Marcus: Neeej, de hade jag på mig...


Nej seriöst, nu kan jag inte fortsätta att hänga ut Marcus och Oliver längre! Jag börjar tycka lite synd om dem! Det får räcka med dessa... citat? Eller vaaad? Ja, whatever. Ni får nöja er med dessa!

Nu ska jag käka, sedan dyker jag ner i min älskade mattebok! Jag ska ta mig tusan klara Ma D-tentan imorgon! Annars kommer jag inte få ngt av Bengan den natten... Fan.
Pussen och kramen och gullegullen!





Det finns inte så mycket att säga, alltså...

Emilia: Doppar du strumpan i groggen så suger jag seriöst ur den! Marcus: Jag kan doppa min! Emilia: FAN HELLER! ALDRIG DINA SVETTSOCKOR!! Marcus: Vadå? Jag tvättade för någon dag sedan! Emilia: Svettsockorna också??! Marcus: Neej, dem hade jag på mig... Emilia: O_o


RSS 2.0