Well, you know that I know it, huh?!

Två dagar av veckan har gått - skööönt! Jag måste dock erkänna att det inte är så jobbigt att gå i skolan längre. Det mest ansträngande måste vara att gå i alla dessa, JÄVLA (ursäkta mig) trappor! De tar liksom aldrig slut! Filosofin och Geografin är bara för tråkiga (fast Ge börjar bli lite bättre, det verkar inte som att det kommer bli en alltför svår kurs med Gubb-Jan), medan Religionen och Psykologin är riktiga tior! Wow! (Jag vet inte varför jag skriver ämnena med stora bokstäver, jag antar att det är för att markera bara).

I helgen ska jag till Söderhamn, få se vad vi ska hitta på då. Nästa helg firar mormor sin 83 års dag här hemma, så då blir det smörgåstårta! Mums! Helgen efter det ska mamma, Henrik och jag  till Stockholm för den 19 sep ska vi och syrrorna m. respektive och lite folk till gå på inspelningen av Så ska det låta! Det ska bli så kul! Jag har sååå mycket större förhoppningar på detta än jag hade på Singing Bee - fytusan vad tråkigt och dåligt det var! Nej, men jag tror att detta blir mycket bättre!

Nu ska jag skriva en om min livsåskådning till Religionen - det är väl inte så svårt, tänker ni. Neej, det är det kanske inte, men det är så himla mycket jag kan skriva! Jag tror ju på så mycket konstiga och invecklade saker! Jaja, jag får väl ge det ett försök då!

Ha det så bra!
Kram, E






RSS 2.0