sommar, sommar, sommaaar!

Oj! Ja, så går det när det är fint väder och man måste passa allas lägenheter - man har inte tid att skriva. Sommaren har kommit i alla fall och jag hoppas att den vill stanna ett par veckor - har dock hört att det ska regna imorgon...

Jag som aldrig bli brun - aldrig - har fått en finfin bikinirand, och detta skedde i fredags då jag och älskling var på stranden. Vi hade det jättemysigt med lax och avokadosallad och mina - något missbildade - chokladmuffins. Till kvällen blev det fest hos Malin, vilket var jättetrevligt! Jag och Henrik skulle cykla hem, men jag har inget minne av det, haha!

Igår firade vi farmor som fyllde 80 år. Hon bjöd hela släkten på en trerättersmiddag på Furuviksbrygga, väldigt gott!  Synd att man fick så mycket att man inte orkade äta upp... Sedan bar det av hem till farbror Peter där efterfesten skulle hållas. "Vi ska bara stanna en liten stund" sa både mamma och pappa - vi blev nog kvar i fem -sex timmar.  När vi tillslut kom hem (med hjälp från min älskvärda pojkvän, mamma och pappa hade tagit både ett och två glas med whiskey och vin, så Henrik fick köra), vid elva, tyckte mina föräldrar att det var dags för ett dopp i poolen, så där låg vi och kollade på stjärnorna i den svagt upplysta, varma basängen. Jag hade fått i uppdrag att gå med Jancker en sväng och för en hundring gör man det mer än gärna. När jag kom tillbaka höll mamma, pappa och Henrik på med en tävling: Man skulle, från poolkanten, hoppa upp på den stora plastfotöljen vi har och "surfa" på den så långt man kunde. Henrik tog hela poolen och vann såklart! Pappa blev imponerad och bjöd honom på en öl. Vid ett gick i alla fall jag och Henrik och lade oss, jag har ingen aning om när mamsen och papsen kom upp ur poolen och stängde av sin högtspelande musik.

Just nu väntar jag på att Henrik ska kliva upp så att vi kan äta lite frukost på altanen och kanske ta oss ett dopp. Halv sex ska vi på bio: The Dark Knight, den nya Batmanflimen, you know? Vi ska också grilla grillspett idag, vilket jag har tjatat om hela sommaren, så därför får vi ta bilen till stan för att det ska gå så fort som möjligt att komma hem efter bion.

Nej, nu måste jag verkligen väcka Henrik!
Ha det så bra!
Kram, E

Länge sedan sist

Ja, fy tusan! Det var just en trevlig sommar! Regn, moln, regn, kallt och ännu mera regn!! Blir heldeppig!
Jag och Henrik bor i Johans lägernhet medan han är i Norge, bil har vi med så det är väl helt okej ändå då... Jag ska dock hem om 1½ timme, måste hem till min pärla! Kommer inte tillbaka hit förrän på onsdag, eller till och med torsdag, för min lillebror fyller 17 på onsdag.

Igår var vi iaf på Järvzoo med Susanne, Pelle, Eva, Maja och Julia! Helhärligt var det! Fick se både björn- och lobebisar!! Jag kan lova att de var så fruktansvärt söta! Vargarna hade man tur att se också! Världens vackraste djur, eller vad? Klappade en kalv, två kaniner och fyra getter också. Hehe, man är som en barn.

Nästa måndag bär det av till Sthlm för min och Henriks del. Phlippan och Biggan behöver passas medan mina kära systrar är på Öland, så en vecka i egen lägenhet i Sthlm väntar. Hoppas på bättre tur än förra året då jag fick världens magsjuka! Fy sjutton! Aldrig varit med om värre! Usch!

Hehe, vissa förtjänar verkligen olycka, speciellt då de försatt sig i den själv! Som man brukar säga: Somliga straffar Gud på en gång!

Ha det superbra nu och hoppas på en fortsatt solig sommar!
Kram, E

None

Sommar

Ursäkta att det var så längesedan jag bloggade senast, men jag har varit i Henriks stuga där det inte finns internet... Har solat och badat, åkt båt och grillat. Det har helt enkelt varit en helmysig vecka! Igår åkte jag dock hem eftersom stackars Graefin måste pysslas om och ridas. Innan jag åkte till Henrik köpte jag ett nytt schabrak (är inte riktigt 100 på om det stavas så) och en ny sadelgjord till prinsessan! Ska pröva om det passar idag!

Usch är så sugen på fest och krogen... Tror jag i alla fall. Känner mig konstig och idag är mitt ena öga alldeles rött och uppsvält - tack för det!

Nej, nu ska jag ta en sväng till stallet.
Ha det så bra!
Kram, E

RSS 2.0