"Jag känner en bot.." *lalala*

Usch för söndag! Jag vill ha freag och lördag igen - fast mest lördag! I fredags var jag, mamma och Lina på Horseshow vilket var lika bra som alltid (förutom att förra året var mycket bättre än alla andra år i och med mannen med de lösa hästarna). Jag fyndade ett par ullsockor och ett par termoridstövlar för 100:- !!! Sådanda skor brukar vara jättedyra, men nu fanns bara strl 36 kvar och vilken tur att det är just min storlek!

I går var det dags för den väl omtalade utgången med Elin, som jag inte träffat på ungefär 3 år! Och fytusan vad kul det var! Först stod jag och Elin i över två timmar och fixade oss lite och runt halv åtta fick vi skjuts till Sara - Elins kompis. Där förkrökade vi lite (så säger man i Sthlm, höhö) och runt halv nio kom deras kompisar William och Linus dit. Vi spelade lite Hej Knekt (väldigt roligt) och sedan tog vi bussen in till stan. Eftersom jag, Elin och Sara stod med på gästlistan fick vi gå in gratis, men killarna följde inte med in för Linus hade glömt (!) sitt leg... Iaf, väl inne blev vi fångade på bild direkt och sedan förföljde nästan fotograrafen oss hela kvällen. Vi fick t o m komma upp och dansa på ngn upphöjning och Elin&Sara tog egna vimmelbilder med killarnas kamera (dessa publicerades dock inte). Självklart vistades vi mest på schlagergovlet och "rockade" loss - min hals är förstörd idag pga allt skrikande (sjungande).Kan ju säga att man råkade ut för ett och annat äckel också, men i det stora hela var det en toppenkväll! Tack för det, tjejer! <3



haha, en kul grej: killarna som står bakom oss ville att vimmelfotografen skulle ta ett kort på dem och det gjorde han, men sedan ville fotografen ta en bild på oss tre och nu ligger inte ens bilden på grabbarna ute, haha! Yeah!

Imorgon är det freeeedag!

27/ 11 - 08
Idag hade jag prov - det gick åt helvete! Jag antar att det är så det går när man inte pluggar... men jag menar, hur spännande låter "Staden&Framtiden"? Nej, usch vilket hemskt ämne! Jag har inget intresse av att veta varför man började täckta timmerhusen med panel förr i tiden! Jäkla kulturprogramm!

Oh, ikväll måste jag packa! Åker klockan 12.30 imorgon vilket betyder att jag hinner gå lite på stan innan Horseshowen börjar och under den tiden kanske jag hinner köpa mig en utstyrsel till lördagen då jag och Elin ska ut och parta.

Nej, fy, nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga! Har en del att stå i.
Ha det så bra!
Kram,
E





Ja, det här är jag för 3 år sedan, 15 år gammal!
Man ser kanske lite annorlunda ut nu?


Redan onsdag!

Idag är det den 26/11, det är alltså mindre än en månad kvar till julafton! Fy, vad jag längtar! Jag hoppas verkligen att snön ligger kvar och inte smälter bort nu när det ska bli plusgrader!

På fredag är det Horseshow i Globen! Jag, mamma och Lina har som tradition att gå på det! Förra året var det så bra och vackert att jag grät! På lördagen ska jag nog gå ut med Elin! Var så jävla längesedan jag träffade henne! Flera år sedan! Ska bli jäkligt roligt iaf!

Nej, nu är det dags för plugg. Har prov i Staden&Framtiden imorgon - blä, vad tråkigt!
Ha det så bra!
Kram,
E

Hej, mitt vinterland!

I dag blev man hemma från skolan. Anledningen? All busstrafik härifrån var inställd! Här ut mot kusten är det storm, riktig snöstorm! Kändes så skönt när klockan ringde imorse och mamma kom upp och sa till mig att bussarna inte gick, så jag kunde inte ta mig till skolan. Istället bakade vi lussebullar! Mums! 60 st blev det, men fler lär det nog bli så mycket lussebullar som vi äter (med vi menar jag pappa) nu innan jul.

 

Strax ska jag kolla på film med Gustaf - Barnhemmet. Jag har hört att den ska vara jättedålig, men man lär ju se den iaf. Efter det ska jag nog spela lite Spore, eller Sims, Gustaf har tagit hem alla Simsspelen åt mig! Ibland kan han vara snäll han med! Jag borde plugga lite, men jag är mentalt uppriven och helt slut efter besöket hos mormor igår... Jag orkar inte med det nu, får se nästa vecka hur det blir!

 

Gud, vilka ursnygga klänningar det finns hos Nelly.com

 

Nej, du är det dags för film!
Ha det så bra!
Kram,

E

 

 


Söndag, bara söndag...

Idag har jag varit upp till mormor på sjukhuset. Det var hemskt, men ändå skönt... Min lilla mormor... <3

Helgen har jag spenderat med Jojjis och Sofia - mycket trevligt! I fredags åkte jag och Sofia hem till Jojjis och vi kollade på Idol, åt chips och Ben & Jerryglass och drack julmust!  Det snöade lite när vi kom, men nästa gång när jag kollade ut genom fönstret hade det kommit hur mycket som helst! Vi bestämde oss för att ta en kvällspromenad i snövädret och tog en tripp till Jojjis pappa för att kolla på.. öh, vad var det nu... sandekorrarna? De små djuren var iaf hur söta som helst och vi stannande och kollade klart på Idol där... men vad fan händer? Jo, ANNA åker ut, ANNA!! Det var ju förtusan den där jäkla, lilla Johan som skulle åka, inte världsstjärneAnna! Arg var jag, arg! Vi begav oss sedan hemåt till Jojjis mamma igen där vi gick och lade oss på en gång, men vi somnade inte förrän vi hade lekt lite!

"Tv.apparater är stora som elefanter eller som rosa kaniner som skuttar iväg från blåa trädkojor byggda av en psykstörd Emilia..."

Haha, gud vad kul vi hade! Somnade snabbt och sov sedan gott... Igår (lördag) följde jag med Sofia till Granngården där hon shoppade lite hästgrejer, den lyckosten! Sedan gick (jaa, ni läste rätt) vi hem till Sofia i Bomhus, i högklackat och allt! Vi lagade lite mat och jag bestämde mig för att stanna hos Sofia hela natten. Sofia tvingade mig att låta henne låna TVÅ skräckisar som vi SJÄLVA skulle kolla på under kvällen. Det skedde dock inte som tur var. Sofia bangade ur i sista sekunden, istället kollade vi på The Notebook (så himla vacker film! DEN MÅSTE SES!) och Tack Gode Gud, sedan gick vi upp och lade oss. Imorse tittade vi dock på skräckisarna (Them och Dead Silence) och jag var så lycklig att vi hade väntat med dem! Den ena (Dead Silence) handlade om en massa buktalardockor och deras "mamma" - uräcklig! Jag hatar stora dockor, och clowner! SE DEN! Den andra filmen (Them) var skitdålig och handlade bara om några ungar som dödar ett par för att "de inte ville leka med dem". När filmerna var slut tog jag först bussen till mormor...

Nej, nu ska jag försöka få ihop psykologin!
Ha det så bra!
Kram,
E

Heaven is a place nearby...

Morfar vill ha hem mormor nu, han ropar på henne...
I natt kanske de äntligen träffas igen, efter så många år




Jag älskar dig, lilla mormor

We'll operate today

Ja, då har man precis skrvit ihop en liten loggbok för projektarbetet då.  Tur att jag gjorde ganska mycket de första veckorna så att man kan sprida ut det lite över de senaste. Har kollat lite på vårterminens schema också - awesome! I alla fall som det ser ut nu. Ni kan se bild lite längre ned.

Har fått papper från ortopeden idag - han har bokat in mig på operation nu! Skulle få den exakta tiden lite senare. Gusch, vad jag är nervös! Visst måste jag få bli sövd? De kan ju inte flytta på knäskålsinfästningen (jag veeet, det låter skitäckligt) utan att jag är sövd, eller? LIna, vad säger du? Hoppas i alla fall att jag får tid snart så att det hinner läka till studentmånaderna! Läktiden är ju på 3 månader!

Jag har en oherhört, superglädjande nyhet att berätta! Jag fick MVG på mitt nationella tal!!! Jag är så himla lycklig! Trodde aldrig att jag skulle få det, men tuggummina som jag gav till åhörarna måste ha funkat! Nu gäller  det bara att få n alla andra uppgifter och se till att få mvg på dem så kanske jag rår hem högsta betyg även i svenska b!

Ikväll är det House, titta på det vet jag! Jag och brorsan ska i alla fall bala scones till - mums! Och på fredag ska jag och Sofia hem till Jojjis och mysa! Vi har aldrig varit där! Ska bli så trevligt!

Nej nu ska jag nog plugga lite psykologi!
Ha det så bra!
Kram,
E



Syns kanske lite dåligt, men ni fattar principen? Jag har inte direkt tätt med lektioner i vår!

Fuck!

Graefin är halt - igen.. Ska det aldrig ta slut! Först så var det vänster bak - där hade hon en hovböld, som fixades. Sedan blev det höger fram - där hade hon en hovböld till pga att en söm hade spikats in i hålväggen. Nu är det vänster fram som krånglar... FAN! Jag älskar den hästen och vill verkligen kunna fortsätta rida henne, men fortsätter det såhär så mår hon bättre av att avlivas...

Livet är inte lätt just nu - ALLT går emot mig.

Jag hoppas i alla fall att ni har det bra!
Kram,
E


...kyckling på fredag vad var det jag sa? Jag vill ha fredag idag!

Phu! Äntligen klar med svenskanationella! I onsdags skrev jag uppsatsen och idag höll jag tal - och döm av min förvåning när det hela gick som det skulle! Det var nog bara för att jag bjöd alla på tuggummi innan jag började. Smör, smör är bra!

Snart är det pajdags - mums! Senare ska jag nog träffa Sofia, tror jag? Har inte hört något från henne idag, men jag hoppas att hon fortfarande vill träffa mig! Annars får jag hitta på något annat, plugga kanske, det skulle i alla fall vara välbehövligt! Jag kanske ska ta och fixa till naglarna lite, fila och måla och så. De är i stort behov av det! Idag fick jag dock höra att jag hade "sexiga naglar". Ja, sådant är alltid trevligt!

Gud, vad jag älskar Gossip girlserien! Den är verkligen så himla bra, bättre än Desperate Houswieves till och med! Ojoj, vad jag kommer få ångra att jag skrev så!

Nej, nu kom mamma hem så det är bara att ta och sätta sig vid bordet nu.
Ha det så bra, och Sofia! Ser du detta RING!
Kram,
E

None

Toast och Gossip girl, en underbar blandning

Hemma från skolan idag, ser hemsk ut i ansiktet efter all gråt igår + att jag har fått så himla ont i halsen igen. Nu ska jag sätta mig och kolla på de fem sista Gossip girlavsnitten, sedan ska jag plugga - en massa! Livet känns jäkligt tungt nu med Henrik, mormor och de två hästarna... men det är bara att kämpa på, det finns de som har det mycket värre, ledsamt nog.

Nej, nu ska jag börja titta och äta upp min frukost...
Ha det så bra!
Kram,
E

kan det bli värre?

Jag förstår inte hur allt kan komma samtidigt? Vad har jag gjort för att förtjäna att gå igenom allt detta? Kanske är det bra att allt kommer nu, så slipper jag det senare? Jag vet inte!!

Alla dessa jävla frågor, men inte ett enda jävla svar!


Det positiva med att bli skjuten...

Angående måndagens inlägg:

Malin!
Gummisnoddar funkar inte för att man ska slippa skolan!

Jojjis! Om man blir skjuten i benet gör det jätteont, ja, men då får man ligga på sjukhus ett tag och inte behöva tänka på skolan! Och när den som skjöt mig åker fast mjölkar jag den jäveln (fast egentligen räddaren) på 2 miljoner spänn, eller något. På det sättet slipper jag med skolhelvetet samtidigt som jag blir rik! Är det inte bara för finurligt? Att inte alla gör så!

Sandra! Tack, så mycket! Jag är gärna lite knäpp om det får dig att skratta! Kul att du läser min blogg förresten!

___________________________

Usch, idag var det NP i svenska b, den skriftliga delen.  Jag valde att skriva en krönika om  hur ett människoliv formas på grund av vissa faktorer. Det gick väl ganska bra, fast jag tror inte att en krönika är sju sidor lång... Jag har nog tyvärr ett G att vänta mig.

Nej, nu ska jag plugga på mitt NP tal i sv b till på fredag.
Ha det så bra!
Kram,
E

None

jäkla pissmåndag

Jag är trött - jättetrött! Jag orkar inte det här... Skjut mig någon! (men bara i benet, jag vill inte dö)



Jag älskar Graefin av hela mittt hjärta!



Sofia Modig!

Det här är klänningen jag menade (om du tittar här innan bdb)! Är den inte bara för Emilia?



Tack, tack, tack...

... för en underbar kväll, tjejer! Har verkligen saknat er!

Igår sågs vi alla (jag, Sofia, Nattis och Sara) hemma hos Nattis för kinamatätande och filmtittande och det blev hur trevligt som helst! Gud vad jag saknar dessa brudar, jag förstår inte att vi inte träffas oftare! Klockan fem kom de andra och hämtade mig och vi begav oss till Gårdskär där vi beställt vår mat. Vi fick för oss att åka genom skogen och Sara den stackaren såg knappt vägen för all dimma! Fy bubblan vad vi skrämde upp varandra! När vi hade lånat film och äntligen kommit hem till Nattis (och Johannes, ursäkta) åt vi och småpratade och kollade lite på någon film på tv:n. När vi var klar med det var det dags för skräckfilm! Som tur var satt alla i Nattis tvåsittssoffa och trängdes så vi behövde inte vara allt för rädda eftersom vi garvade åt varandra mest hela tiden, och det var mest på sluten när jag skrek som vi blev riktigt rädda! Eftersom klockan inte var så mycket så hann vi med två hela filmer till innan jag och Sofia begav oss hem till henne för att sova. Idag har jag och Sofia kollat på resor och bestämt oss - i slutet av sommaren ska vi fyra tjejer åka!

Tack för att ni finns,
jag älskar er!

[Detta inlägg är tillägnat Sofia Modig, Natalie Hammarström Östlund, samt Sara Haglund]



Stressigt värre...

Usch, jag är så stressad hela tiden att jag inte kan sova längre! Det är fruktansvärt! Jag har alltid somnat när jag lagt huvudet på kudden, men det går inte längre! Hjärtat slår i 110 och fast jag håller på att dö av trötthet kan jag inte tillåta mig själv att slappna av! Skolan tar knäcken på en! Jag orkar inte kämpa längre...

Idag ska jag iaf träffa Sofia och Nattis - megamys! Vi ska förmodligen kolla på film och fläska mat och godis! Härligt! Gud vad kul vi hade förr  i tiden! Speciellt frukostarna hos Sofia var underbara! Vi tre rostade och åt upp en hel formfranska. Det var tider det...

Fy, vad tråkigt det känns att inte ha någon att prata med på kvällarna, jag känner mig alldeles ensam... Tur att babe kommer hem på måndag! Saknar honom faktiskt... Oj, det där lät elakt, men jag trodde att det skulle gå bra att vara ifrån varandra, men nu har jag insett att det bara går bra om man får prata i telefon varje dag.

Nej, nu ska jag gå och äta lite tacopaj!
Ha det så bra!
Kram,
E

None

Nu är det klippt...

Har nämligen varit hos frisören idag! Klippte mig inte så mycket fixade topparna, urtunning och lite uppklippning - Gud vad tunt och lätt mitt hår är nu! Får se om jag ska färga mig imorgon. Antagligen inte...

Skönt med helg, men jobbigt ändå för nu vet man att ännu en vecka har gått... ännu några dagar av mitt liv, och vad göra jag? Inget... Nej, nu är jag trött och börjar tänka på en massa opassande saker. Ska nog gå och sova, om inte jag och Gurkan ska kolla på Barnhemmet - den som lever får se...

Nej, nu ska jag kolla på Idolavslutningen!
Ha det så bra!
Kram,
E

Skurkar som lämnar blodspår efter sig...

...sådana har vi här, ja. Polisen var hit nyss och frågade om vi sett en kille springa förbi, de hade nämligen spårat en inbrottstjuv och vandal ute på våran äng. Och visste kunde vi hjälpa till, den jävlen hade ju snott en av våra cyklar! Självklart hade han tagit den som pappa just köpt nya dubbdäck till... suck! Vilka människor det finns! Han hade dock skadat sig så polisen ska kunna fixa fram DNA:t på honom genom blodet på marken. Ett hus efter Långsandsvägen brinner med! Överboda - där allt händer!

Fick tillbaka Geografiprovet - klimat idag och jag fick VG! Jag är fruktansvärt stolt över mig själv eftersom jag inte hade pluggat något till provet! Jag fick t o m MVG på en del av det! Ojojoj! Usch, men nu har jag bara sex veckor på mig attgöra klart allt som ska göras, dvs:

  • Re A: Prov v. 49
  • Ma C: Prov v. 51
  • Hi C: Debatt v. 46
  • Fs A: Uppsats v. 49 (tillsammans med Ps)
  • Ge A: Prov v. 47
  • Sv B: Gamla saker | Låtanalys | Bokanalys | NP Tal v. 46 | NP skriftligt v. 46 | Periodsamftn. v. 50
  • Ps A: Filmanalys v. 46 | Uppsats v. 49 (se Fs)
  • Staden och framtiden: Analysera en byggnad v. 45 | Prov v. 48

Fy sjutton, säger jag bara! Min svenskalärare vet hur man överhettar elever hon! Jag har t o m kvar saker från förra året att göra!

Nu har min babe åkt till Spanien- Barcelona och är borta hela helgen! Saknar honom redan... Det känns konstigt att inte ha någon att ringa till! I helgen träffas vi alltså inte, men istället ska jag vara med Natalie och Sofia! Det var hur länge sedan som helst som vi tre hittade på något! Imorgon ska jag klippa mig också! Ska bli spännande att se vad som sker... Vill ha det mesta av längden kvar, men eftersom jag inte har klippt mig sedan april så är topparna lite nötta kan jag ju säga... Får kladda i en massa Repair Serum ikväll!

Nej, nu ska jag spela lite Mario!   ---------->       http://spelagratis.nu/super_mario_worl.html

Ha det så bra!
Kram,
E!


Levande begravd...

...i skolgrejer - usch, fy och blä! Har så himla mycket att göra nu om jag ska vara klar till jullovet om sex veckor! Nu har jag varit hemma i en timme och det enda jag har hunnit med är att käka en bulle, några pepparkakor och druckit ett glas mjölk. Nåja, jag har sett ut tåg och buss till imorgon också. Henrik åker till Barcelona på torsdag och man lär ju säga hej då innan. Plus att hans mamma har köpt en toblerone till mig sedan hon var på kryssning.

Åh, nu har jag bokat studentkryssning btw! Dyrt blir det, men det är det nästan värt! Tur att jag bokade idag, biljetterna verkar ta slut väldigt fort! Elin skulle iaf fixa det imorgon! Hoppas att Henrik hinner med att boka nu... annars får man ju åka själv, höhö!

Den 28 november är det Horseshow och då ska jag och mamma ned till Sthlm så klart! Det är tradiotion att vi och en av mina systrar går på det! Dagen efter (på lördagen) ska jag träffa Elin (syrrans killes syrra) och vi ska gå på krogen! Ska bli så himla kul! Har inte träffat den människan på flera år!

Nej, nu ska jag ta en sväng till stallet och titta till Graefin.
Ha det så bra!
Kram,
E!


RSS 2.0