10/9 - 2011 (3 månader och 14 dagar kvar till julafton!)

Haha, vem är den stackars människa som kollar min blogg varje dag? Caroline? Hmm, du har ju iofs bloglovin så du ser ju om något nytt inlägg har dykt upp, men vem fan skulle du annars vara? :D

För att överraska dig, du trogna läsare, haha, så ska jag skriva ett litet inlägg. Jag ska bara komma på vad jag ska skriva om... Jag har ju blivit moster, men det har jag varit väldigt flitig med att tala om så det vet du nog redan. Jag kan ju lägga upp en bild på min systerdotter här! Jag vill inte vara först på Facebook med att visa bilder på henne, Lina och Daniel kanske inte skulle uppskatta det, men här är det ju inte många som ser den. Hon är helt underbar iaf!

Åhh, titta på henne! Den vackraste som finns! Jag har aldrig sett en sådan liten människa och absolut inte hållt i någon sådan, men igår så! Det underbara med bebisar är att man kan hålla dem och stirra på dem i en evighet, man vill aldrig titta bort! Tyvärr var det fullt hus på patienthotellet där de bodde igår, så jag var ju tvungen att ge iväg henne tillslut. Haha, jag är helt lyrisk! Nellie, du kommer bli så himla bortskämd med fyra famlijer som kommer slåss om dig, men det är du värd! Det är något speciellt med det första barnbarnet i familjen. Det är helt otroligt hur mycket man kan älska en människa som man aldrig har sett förut, och igår trodde jag att jag skulle spricka när jag äntligen fick se henne! Jag och mamma grinade och grinade, haha! Lina och Daniel - det här gjorde ni fruktansvärt bra!

Sådär ja, då har man fått till ännu ett inlägg. Jag brukar ju oftast skriva om när jag har gjort bort mig, men jag är kanske inte så rolig längre? Haha, men det kanske kommer. Nu ska jag duscha (välbehövligt) och sen ta mig till stan för att träffa min karl. Han fick ju gråta sig till sömns igår eftersom jag valde att sova kvar hos mamma istället för att åka in till honom, men klockan var så mycket när jag och mamma kom hem från Sthlm, så jag orkade verkligen inte. Inte blev det bättre av att han skulle umgås med de mest energikrävande människorna jag känner till heller. Nej, tack.

Jaha, då var det dags att få tummen ur arslet och släpa sig in i duschen. Jag hatar att bestämma mig för att duscha, jag skjuter upp det och skjuter upp det för det är ju så himla jobbigt att ta sig dit, men när man väl står där är det faktiskt helt okej. Nej, men ha en bra dag då, du trogne läsare!

Puss och kram och nyp i stjärten! :)


RSS 2.0