Roligaste någonsin?!

Ojojoj, snacka om lyckad helg! Har varit i Söderhamn där Strömmingsleken hölls 22- 24 augusti. Det blev fest hos Filip både fredagen och lördagen - de bästa partyna jag någonsin varit på! Söderhamnare är verkligen de underbaraste som finns! Fy, vad bäst de är! Jag hoppas verkligen på att det snart blir fest igen! Älskar Söderhamn!

Ha det så bra (och flytta till Söderhamn, eller besök det åtminstonde)!
Kram, E

Voldemort, Voldemort uhh Volde-volde-volde-voldemort

Imorgon blir det Söderhamn och Strömmingsleken! Skolan är seg, men jaja.. man måste ju ta sig igenom det! Det är ju trots allt slut sen, nästan... Lär ju plugga vidare i och för sig, men det är på ett helt annat sätt.

Nu ska jag packa :)
Ska köpa en ryggsäck imorgon (PUMA), måste ha alla mina skolgrejer någonstans. Senare blir det dock en rosa Kånken från Naturkompaniet!





















Ha det så bra!
Kram, E

Ps. Ni måste kolla den här: http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4

Byebye freedom

Jag vet, nu var det några dagar sedan jag skrev - sorry! Skolan börjar IMORGON! usch, usch, usch! Jag kommer inte att palla det här! I och för sig så har jag varken: tyska (wiiehoo!) eller engelska i år! Däremot ska jag läsa matte C och historia C (vad tänkte jag på?!?!) Jag måste få byta historian mot biologi eller något - nu vet jag ju vad jag vill bli och då behöver jag verkligen biologin, eller kemin, men inte historian!

Nej, nu ska jag plugga lite (jaa, plugga du läste rätt! Jag har nämligen lite grejer kvar att göra till svenskan. Den går liksom över sommaren till trean)

Ha det så bra!
Kram, E

Nu får det fan vara nog! Skärpnig, mänskligheten!!

Usch, sista fredagen innan skolan börjar... Var tog sommaren vägen? Och vad har hänt med den förut så vackra svenska sommaren? Bara regn. regn, regn och skiner solen en dag så blir man överlycklig för det är så jäkla ovanligt! Det kommer sluta med att vi i Norden bara kommer ha EN årstid, en enda: höst/vår. Vi kommer aldrig få uppleva en sommar som kan liknas med de sommrar som förflöt när vi var små igen! Då var det ta mig fan alltid fint väder! Varje dag var man på sranden och man kunde bada i maj till september! I år trodde man att sommaren skulle ta sin början i mars- april. Kommer ni ihåg hur otroligt varmt det blev då? Sedan blev det dock kallt igen och man har inte kunnat gå barbent förrän i juli! "Yes, nu kommer sommaren!" trodde man då, men icke! Efter någon vecka var vi tillbaka i regnträsket igen! Och nu i mitten av augusti är det höst! Löven börjar skifta färg, temperaturerna kommer aldrig upp över 20 grader och stranden är endast ett minne blott!

Vad beror det här på nu då? Jo, det beror helt och fullt på oss vidriga människor! Vi förstör vår planet, ursäkta, jag menar djurens planet! Vart är vi på väg? Hur har vi kunnat vara så vårdlösa, så egoistiska? Fortsätter vi som vi gör kommer generationen, där jag är inräknad, inte ha några barnbarn! Och skulle jag trotsallt skulle kunna få det så skulle jag inte vilja att de föds till en dödsdöm planet, de ska inte behöva sota för våra misstag!

Så, TÄNK OM GOTT FOLK! Är det så himla mycket begärt att börja sopsortera? Att inte slänga allt i soptunnan? Är vi inte skyldiga våra nästkommande det? Att snygga upp efter oss själva? En sak som gör mig så fruktansvärt förbannad är alla människor som bara slänger allt skräp omkring sig! ANVÄND PAPPERSKORGARNA FÖR GUDS SKULL! Står ni vid en busshållplats finst det i 99% av fallen en soptunna alldeled bredvid - SLÄNG ERT SKRÄP DÄR OCH INTE NÅGON METER DÄIFRÅN PÅ MARKEN!! Det är vår tur nu, vår generations skyldighet, att fräscha upp efter våra föräldrar och mor-&farföräldrar! De hade inte den kunskap vi har idag, men nu kan vi göra skillnad! Så snälla! Börja sopsortera. kompostera och framförallt släng skräpet där det hör hemma och inte på marken! Om vi inte börjar agera nu och snabbt skriver vi på människans och säkerligen alla levande varelsers dödsdom! Vill du ha en hel palnes utrotning på dit samvete?

Sena kvällar - inte bra inför skolstarten!

Ojoj, sitter och kollar på two ½ men med babe, det är så himla roligt! haha! Ska nog sova snart, är så himla hängig och trött... Fast Henrik vill kolla på Hancock, så vi får se vad det blir.

Idag har jag inte gjort något alls! Väldigt tråkigt måste jag medge, men vad ska man göra i lilla Söderhamn när det regnar? Vet inte om jag ska åka hem imorgon eller på lördag... Alla i familjen är i och för sig på Winnerbäck hela kvällen imorgon och Susanne (Henriks mamma) skulle bli ensam om vi åkte... Det blir nog till att stanna. Saknar min pärla! Henrik har lovat att följa med och rida snart, hihi! Han kommer inse hur otroligt roligt det verligen är!

Nej, nu blir det nog film i alla fall.
Ha det så bra!
Kram, E

Då börjas det...

Phu, är hungrig som bara den! Jag har inte fått i mig några kolhydrater idag, så stavar jag fel mer än vanligt vet du varför. Anledningen till de frånvarande kolhydraterna är att jag har börjat (eller ja, jag ska försöka iaf) med GI-metoden. Visst jag kanske inte behöver göra det egenligen, men det är så att till min student ska jag vara så jäkla snygg! Haha, egocentrat  - jag vet! Jag är tvungen att börja nu för jag vet att jag kommer få en massa återfall, men har jag lång tid på mig så inbillar jag mig själv att det kommer gå bättre. Så önska mig lycka till!

Just nu är jag hos babe. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men mys blir det nog i alla fall. Vi trodde att det skulle vara Strömmingsleken i helgen, men så fel vi hade! Det är ju inte förrän nästa helg! Det passar oss dock utmärkt då min kära syster firar sin 25 årsdag på lördag. Party-party!

Nej, nu blir det mys!
Ha det så bra!
Kram, E

Sömnigt

Ja, kanska ska man ta och duscha snart då.  Imorgon ska jag till babe, vi kan verkligen inte hålla oss ifrån varandra länge. Innan jag åker, med bussen som går 13,10 så ska jag rida lite. Kanska får jag sällskap av kusinen, annars blir det en uteritt för bara mig och Graefin. Gud vad vi har lärt känna varandra, vi vet verkligen var vi har varandra. I början var jag lite orolig för att rida en "mycket pigg häst som bara vill galoppera så fort hon har börjat med det", men det har gått hur bra som helst och nu litar jag på Graefin till 100%. Anledningen till att jag var orolig i början är (förutom att jag har blivit äldre och förståndigare) att jag har några läskiga minnen från mina och Natalies fartfyllda och livsfarliga ridturer. En gång hoppade jag med Natalies häst som hade något fel i huvudet (allvarligt alltså), ramlade av, stukade foten, svimmade och fick minnesförlust - inte allt för roligt måste jag erkänna. Eller den gången när hästarna tog betten (metallen de har i munnen) och bara skenade, rakt ut på en väg till råga på allt! Nej, ung och otroligt dum var man, fast det var jäkligt roligt med. Nu har man dock insett vilka risker man tog och är lite mer försiktig. Graefin är däremot en riktig pärla som jag litar på. Vilka fartfyllda galopper över ängarna har inte vi haft?

Nu blir det duschning, lite kvällsfika, packning och en liten bokläsning innan sängen nalkas.

Ha det så bra allihopa!
Kram, E

Cityfesten

Inlägget igår blev så himla långt att jag inte orkade skriva något mer.

Cityfesten har i alla fall varit, en väldigt trevlig sådan måste jag säga:

På onsdagen åkte jag in med mamma och käkade - mums med fish n' chips, langos och brända mandlar!

På torsdagen åkte jag inte med babe och käkade thaimat, åkte dock hem ganska snabbt då det regnade som fan. Natalie och Sara ringde samma kväll så vi hängde med till krogen. Henrik fick köra så han var tvungen att vara nykter - hihi!

På fredagen var det förfest hos Sofia. Denna förfest bestod av mig, Sofia och babe och vi hade så jäkla kul! Spelade ölspelet och Hej Knekt! Efter en underbar förfest åkte vi in till stan. Väl där lämnade Henrik oss för sina vänner så jag och Sofia strosade runt för oss själva. Vi träffade på Johanna, Sofias kusin, så hon fick hänga på oss. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi egentligen sysselsatte oss med under de timmar vi var på stan, men vid ett gick vi till stora scen i alla fall för att leta på Henrik. Vi hittade på honom, men han försvann igen så där stog jag med Henriks kompisar (mina kompisar åkte hem) och hade allmänt trevligt. HIttade på Henrik igen (han hade stuckit för att ta ut pengar så han kunde köpa en tröja av något band, men när han kom tillbaka hade de slutat sälja den! haha) och vi fick skjuts av Sara och Natalie hem.

Lördagen inleddes med att jag var tvungen att gå upp klockan nio (efter sex timmars sömn) för att mocka. Väl hemma igen började sjået med att laga mat och baka tills mina gäster skulle komma. PHU! Stressigt som tusan, men oj sicken god tacogratäng jag gjorde! Gästerna kom två och stack fem, precis i tid. Jag och Henrik gjorde oss i ordning snabbt som bara den och sen bar det iväg till Natalie och Johannes. Där börjades det drickas på en gång, vilket kanske var lite dumt, för efter en x antal öl och cider och några groggar blev jag tvungen att kräkas lite. Efter det var det dock full rulle igen och vi tog tåget in till stan. Träffade Henriks kompisar och satt på Donken i typ hundra år, sedan skulle alla ta ut pengar och sedan kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde... Vet att vi satt utanför Donken tills jag och Henrik drog i alla fall. Träffade på en massa trevligt folk, såg till att Henriks kompisar ringde upp en massa trevligt folk (HAHA) och blev bränd av cigaretter av en massa trevligt folk.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Carro
(http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.418847)

Svara på följande:
Fem saker som finns på min att göra idag lista.
Vad gjorde du för 10 år sedan?
Ställen jag bott på?
Fem saker jag skulle göra om jag vore biljonär?

Regler:
Svara på alla frågor. Välj ut 6 personer och utmana dem i deras bloggar! Meddela personen du blev utmanad av när du genomfört. Lycka till!

Att göra idag:
* Kolla tågen till Söderhamn
* Sukta lite efter mobilen jag vill ha
* Längta efter Henrik
* Läsa en bok
* Gå och lägga mig

10 år sedan:
Emilia 8 år. Ska börja i tvåan om någon vecka, tycker säkerligen att det ska bli jättekul. Var längst och smartast i klassen (läste redan riktiga böcker!), synd att det inte höll i sig.

Ställen jag bott på:
Här, i mitt stora, underbara, gamla hus. Här har jag bott i snart 19 år, här har jag vuxit upp, mitt ute på vischan. Hästar, kor, kaniner, katter, höns och hundar har alltid varit en del av mitt liv. Jag älskar det här huset (som pappa till största del har byggt) och jag hoppas att jag får bo här i några år till innan mamma och pappa kastar ut mig. Ska jag vara ärlig tar jag gärna övet det efter mamma och pappa, det har ju trots allt gått i släkten. Då måste jag i och för sig köpa ut mina tre syskon, vilket kan bli lite jobbigt då huset är värderat ganska högt, men jag ska ju bli rik så...

Om jag var biljonär:
Jag skulle först och främst skänka en hel massa pengar till djur- och barnräddningsorganisationer runt om i världen. Jag skulle åka till Afrika och bygga upp skolor och sjukhus. Jag skulle köpa ett fruktansvärt stort hus där jag kan ha alla hemlösa och utnyttjade djur som jag har räddat världen över, jag skulle såklart inte klara av att ta hand om alla själv, så jag skulle behöva anställa en massa människor som kan hjälpa mig - välutbildade människor som förstår sig på djur och deras behov. När jag gjort det jag kan för utsatta djur och barn skulle jag pyssla om mig själv lite. Kanske en resa till Thailand med min älskling och en resa till Skottland och Irland med familjen. Mamma och pappa skulle inte behöva jobba längre, jag skulle skänka 10 miljoner till dem, mer skulle de nog inte kunna ta emot. Mina syskon skulle också få 10 miljoner var såklart! Jag och Henrik skulle flytta till ett vackert, stort hus (som sagt) och hans skulle få de bästa hybridbilarna i världen! (Här är det miljövänligt kan jag lova - rädda djurens planet!) Jag skulle köpa Graefin och en svart arabhingst (och en MASSA ridlektioner) till Henrik. Studenten ska tas med den snyggaste klänningen som någonsin funnits och matchande skor till! Det som blir kvar av pengarna skulle nog gå till shopping, hur jag nu ska kunna göra av med biljoner kronor.  Jag vet att jag nämnde fler än 5 saker nu, men jag kunde inte hålla mig till bara 5!

Oj, det här var superkul! Tyvärr känner jag ingen (förutom Carro) som skriver blogg. Så jag utmanar de av mina läsare som vill istället! Skriv en kommentar så skriver jag upp er här!

RSS 2.0