onsdag den 29 april

Oj, hoppsan! Här har det inte blivit uppdaterat på över en månad.
Jag är iaf 18 nu! Rider Graefin 3ggr/vecka - mer om jag vill såklart, men jag har inte tid, vilket är jättesynd. Den stackars hästen skulle behöva ridas mer än då. Fast det är väl ganska bra att mjukstarta. Det är iaf fruktansvärt kul att få rida igen!!

Har världens träningsvärk! Vår idrottslärare hade något skitjobbigt, jävla styrke/konditionspass igår! Fattar inte att jag orkade en hel timme! Är heeelt slut idag och kan inte ta mig normalt uppför, eller nedför, en trapp... Rida gick dock bra, man använder tydligen ytterligare muskler till detta (trodde inte att jag hade fler än de som smärtar!)... Förstår inte hur jag ska klara mig imorgon - dag två är värst i träningsvärkens värld...

Imorgon börjar jag 12.35 - sköööönt! Är ju ledig både torsdag och fredag så det blir en riktig långhelg! Dock får jag inte träffa baby förrän på torsdag, för imorgon ska han vara fyllechaffis och jag ska parta (eller något) med tjejerna. MÅSTE KÖPA EN KLÄNNING!
På torsdag firar vi 1 år och 7 månader, thihi!

Den 22 maj bär det iväg till göteborg med Susanne, Pelle, Maja och babe! Ska bli sååå mysigt! Vi ska gå på Liseberg och shoppa och sitta och dricka drinkar på kvällarna... LÄNGTAR!

Nej, nu ska jag hoppa&knoppa!
Ha det så bra!

P.s
Och Jojjis, jag fattade inte ngt alls av koderna, jag chansade bara och prövade mig fram :P Jag tror jag satt en hel dag med detta.

RSS 2.0