Eeerik!

Nej, städningen får faktiskt vänta tills imorgon. Har så jätteont i mitt knä just nu. Sprang nog utan kryckor lite för mycket igår. Är huvudet dumt får kroppen lida... Bakis är jag också - jättebakis! Inte okej... Och pizzan jag köpte var inte nå god, det var ju inga champinjoner på den. Bittert, bittert som fan. Mamsen och papsen var hit också, inte kul det heller. MÅSTE STÄDA IMORGON!

Imorgon har jag fysik-tenta också, kommer gå åt helvete! Det gör dock inget, jag nailar den nästa gång... Hehe. Skitskola... Jag har ont i mitt knä...

Jaa, det är lite deppigt från min sida idag. Tur att Caroline är här och muntrar upp mig <3 Och snart kommer Rickard och sover med mig! Ni två är bäst <3

Nej, nu blir det nog inte något supande för min del på ett tag. Det räckte med en 4-dagars den här veckan. Är helt slut! Sa jag att jag har ont i mitt knä?! VAR ÄR RICKARD?! Jag vill röka och sova nu, för Caroline åker hem strax. Inte kul.

Haha, my god! Caroline har nog den bästa humorn i HELA världen! Strandad val och blåsval?! HAHA! PLASK!! Nej, shit nu dör jag av skratt!! "Rädda Jacqueline"!

Jag har köpt nya skor också! Gick nästan på 1000 spänn, men det var det lätt värt! Jag fyller ju år om mindre än två veckor... höhö!

Åh, nu gick Caroline. KOM NU DÅ RICKARD! Nej, jag har inte damp, okej? Jag är bara lite trött och vill inte lägga mig innan han kommer. Mitt hjärtegull! Jag är kär i dig! Du är den snällaste och bästa mäniskan jag har träffat! <3

Nej, nu börjar inlägget bli sådär förfärligt långt igen så ingen kommer orka läsa det. Bäst att sluta.
Ha det så bra!
Puss&godnatt



<3

Ett kalas senare och voila! Jag är nu officiellt inte singel längre! <3


Woho! :D

JAG MÅR BRA, JAG MÅR KANONBRA! Shit, inte trodde jag att smärtan skulle försvinna såhär fort! Igår trodde jag att jag alltid skulle ha ont i knät, men nej då! Vaknade imorse och hade lite ont, så jag drog i mig två citodon vid åtta. Somnade om och trodde att jag skulle vakna med världens smärta, men neheejdå! Från elva låg jag här och bara väntade på att det skulle börja göra ont, men så vid tolv kom Lina springandes upp för trappen och sa: Nej, Bullan, nu ska vi gå ner och fika! NER?! tänkte jag då. Jag kommer dö! Det gick dock kanonbra, och jag sprang runt här nere i en timme ungefär! Eller ja, sprang var ju lite att ta i... men efter en stund så fick jag t o m med mig benet! Sedan duschade jag också! Första gången sedan i tisdags, haha! Jag luktade inte sommaräng...


Imorgon blir det flytt! Så på kvällen blir det mys med Johan, Rickard och Caroline. Sedan kanske Marcus och Oliver tittar förbi också. Ah, vad härligt att bo själv, och så nära stan! Säger till när inflyttningsfesten är kirrad.

Puss&kram&nyp i stjärten

3/4

Jaha, då var det gjort... Ett av mina cp-knän har blivit åtgärdade. Eller ja, det är på gång iaf. Läkaren sa att det var så himla instabilt, att om jag inte tränar lårmuskeln stenhårt i 6 månader, så kommer det inte vara ngn skillnad från förr. Jaha, kul.
Rickard och jag kom iaf till sjukhuset kl åtta igår morse, men inte förrän elva var det dags för operation. Som tur var hade jag eget rum och tv, så vi klarade oss rätt bra. Däremot hade vi inte ätit ngt sedan kvällen innan. så vi var ordentligt hungriga. Vid halv elva fick jag iaf dropp. Sedan körde sköterskorna ner mig till uppvaket för att invänta operationen, medan Rickard sov.
Nersövningen var asnice, men när jag vaknade upp hade jag så fruktansvärt ont! Det var det värsta smärtan jag någonsin varit med om. Fyfan! Så trodde de att en flaksa alvedon skulle hjälpa! Nej du! Jag slutade inte gråta som ett barn förrän de sprutade i mig en påse tradolan - då var allt finfint igen! Resten av dagen sov jag mest, och pratade i telefon och tittade på tv. Tack ni som hörde av er!
Idag kom Rickard och mamma och skulle hämta hem mig vid tio. Då var sjukgymnasten hos mig och skulle lära mig gå igen, haha. Usch, jag är sååå himla handikappad nu! Och ont har jag, så jävla ont! Jävla Citodon hjälper ju ingenting! Däremot fick jag med mig 3 Ketogan hem, men det är bara två kvar nu var tvungen att dra i mig en!
Nu ska jag och Rickard äta pizza i min säng! :D

Rickard är bäst, även om han låter som ett cp...

RSS 2.0