I won't hesitate no more, no more *lalala*

Ja, eller något i den stilen....

Idag har jag redovisning, det gick mycket bra - faktiskt! Skrev klart "My name is Joe" frågorna med. Gud vad djup jag blev där ett tag, haha. Hoppas Morgan gillar det!

Ikväll ska jag plugga som satan och imorgon ska jag till stallet med Jojjis!! Ska bli jättetrevligt! Har inte träffat JOhanna på väldigt länge! Och på tal om namnet Johanna, idag var jag på stan med en annan JOhanna. Köpte ett par shorts och en klänning på Gina Tricot, båda är dock förstora... Ska lämna tillbaka klänningen - som såg ut som ett tält - och be om en mindre strl på shortsen.

Jag är trött och vill sova, men jag måste plugga en massa... Ska nog ta en glass (mamma köpte hos glassbilen idag!) och ta mig samman...

Ha det så bra!
Hälsningar,
E.
image12

torsdag den 29 maj

Fytusan.... Imorgon är det fredag vilket betyder: redovisning på socialkunskapen, seminarium på Nk:n, ångest på KuHi, samt studiebidrag. Jag ska nog försöka hitta ett par shorts imorgon, eller en kjol kanske... Fredag betyder också att jag får sitta hemma, alldeles själv, och plugga mig till döds, liksom resten av helgen... Någon kanske vet en fest
Man kan ju inte gärna dö på riktigt någon vecka innan sommarlovet. Men stressa som fan lär jag nog
göra, ligger så jäkla mycket efter... Det jag har att göra är:
  • Ty: muntligt Np på måndag, bokrecension
  • Hi: uppsats på minst 7 sidor
  • KuHi: essä (ca 6 v. försenad)
  • Sv: bokloggar (4 st), samt humorupgf. 5
  • Socialkunskap: Frågor om filmen My name is Joe
fan, fan, fan.... Fattar inte varför jag är så jävla dum!! Skolan har dock varit fruktansvärt jobbig på senaste tiden, men ändå.. Bit ihop och kämpa!

Nu ska jag sova - äntligen!
Ha det bra!
/ E!

måndag den 26 maj

Göteborg var underbart! Gud vad jag älskar Liseberg! Orkar tyvärr inte skriva något utförligt nu, för jag måste plugga, men det kommer.

Var hemma från skolan idag, mår inte så bra :/ red gjorde jag dock, med Jessika (ägaren till stallet där Graefin står). Det var jättetrevligt! Hon behövde hjälp i sommar, berättade hon, men att sköta hästarna och Diesel (hennes hund) och om jag ville tjäna lite pengar så kunde jag få hjälpa till - yeah! Jag har ju inte fått något jävla sommarjobb, så om jag kan få betalt av att ta hand om hästar och hundar (som är det bästa som finns) så kommer min sommar bli perfekt!

Nej, nu ska jag nog ta och maila Jenny B-C... Hon är ju ägare till ett hunddagis i Sthlm där jag kanske kunde få jobba i sommar, så jag lär fråga hur det blir nu.

Imorgon fixar pappa upp den riktiga poolen, sedan blir det solbrygga runt - härligt! Han ska nog riva boden vi har på gården och bygga ett förråd bestående av ett par boxar (som man kan ha hästar i), man kanske kan få in en pålle där. Om inte, så höjs värdet på huset med hur mycket som helst om man har ett stall på gården i alla fall.

Ha det så bra!
E!

onsdag den 21 maj

Då var det äntligen onsdag! Ikväll åker jag till mormor och sover där, för tåget till Gbg går 6,30 imorgon bitti. Måste packa klart allt idag... Gud vad svårt det är att veta vad man ska ha med sig! Jag vet ju inte om det blir fint eller dåligt väder. I och med det lär jag ta med mig två jackor och minst tre skor... Hoppas mormors resväska är stor!

Snart ska jag äta frukost och sen ska hundarna få komma ut en sväng. Efter det blir det nog en tripp till stallet, ska nog rida ut idag. Stackars Graefin har ju bara fått gå på banan i flera veckor nu.

Nej, nu blir det frulle.
Ha det så bra!
Kram, E!

image10

tisdag den 20 maj

Idag är jag alldeles blå om min högra hand. Varför? Jo, det var så att när jag hade ridit och gick igenom Graefin så hittade jag ett litet sår på hennes ena bakben. Jag som är så mån om min häst skulle självklart ha på blåspray (en blå spray som fungerar ungefär som ett plåster), jag missade dock att spruten var stängd, så jag tröck jag och en massa blå sörja ran ut över min hand! VILKET PUCKO JAG ÄR! Nu tänker ni säkert: men tvätta bort det då!! Men det är inte så jäkla lätt kan jag lova! Inte ens skrubbtvålar fungerar! Jag kommer allvarligt vara blå i en hel vecka! SUCK!

Nu är det bara en dag kvaaaaaaaar!
Längtar som fan! Måste tvätta alla kläder nu... Jag hoppas att mormors resväska med hjul (ooooooooooooooh) är tillräckligt stor för alla kläder och skor jag lär ha med mig!

Nej, nu ska jag skriva klart min och Elins uppgift till Nk:n, den ska in idag. Hoppas jag kommer ihåg hur de där jäkla organinsmerna ser ut!

Ha det så himla bra!

Kram, E!


image9




måndag den 19 maj

Så är det måndag igen - trist!
På torsdag åker jag ju dock till Göteborg, så det får gärna vara måndag, tisdag och onsdag så att det blir torsdag någon gång!
     Hehe, jag råkade säga fel till min tyskalärare idag, så jag måste sjukanmäla mig på onsdag. Det var nämligen så att jag egentligen skulle ha haft muntligt NP i tyska idag (om sport), men då visade det sig att man fick välja mellan två ämnen (min lärare hade bara givit mig ett papper) och det jag inte hade valt handlade om skolan! Det är ju 100 gånger bättre att prata om än sport! Jag kan ingenting om sport!! Så jag skulle göra det på onsdag, sa min lärare, men då råkade jag säga att jag inte var i skolan då utan i Göteborg.. hehe... ibland måste man få ljuga! Så därför måste jag vara "ledig" på onsdag för att inte väcka misstankar. Jag kommer alltså få göra det på måndag istället.

Ojoj, sitter här och målar naglarna i mörkret. Kommer inte bli bra! Nu kanske ni tänker: Men Guuuuuud vilken tönt som målar naglarna när hon sitter vid datorn! Det är dock så att jag har gått runt med svarta kluttar på naglarna ett bra tag nu och inte kunnat tagit bort det pga att natalie har min nagellackremover och hon glömmer den alltid när hon ska ge den till mig... suck! I alla fall.. jag har bitit bort det svarta nu och mina naglar såg bedröbliga ut, därför blev jag TVUNGEN att måla på ngr lager med rosa för att stärka dem lite. Som sagt sitter jag dock i mörkret, så det ser säkert fördjävligt ut!

Nej, nu ska jag nog gå och sova om jag vill sova åtta timmar denna natt.... Så godnatt och ha det så bra!
/ E.
image8
Kanonen

torsdag den 15 maj

Idag har jag haft Nationella prov i engelska - gick skitdåligt! Kommer nog bara få VG i engelska :/ Men, men... skit samma!

Jag tror att jag har fått någon sjukdom :S Jag är trött HELA tiden! Det hjälper inte om jag sover 7,8,9 eller 10 timmar, jag är fortfarande dödstrött! Jag blundade en kort stund på bussen idag, ungefär vid Polhem.  När jag efter ett litet tag öppnade dem igen var jag i Skutskärs centrum!! Jag märkte inte ens att jag somnade! That's scary! Det kan inte ha med att jag aldrig är ute och göra, för jag är ju i stallet och går ganska ofta med Jancker i 45min - 1h... What is wrong? Haha, Gud vad jag blandar in engelska idag! Det sitter i från förmiddagen!

Just nu borde jag plugga, men jag spelar faktiskt Pokémon istället! Förstår ni hur otroligt roligt det är??! Man fastnar så himla lätt!

Imorgon kommer Henrik (fast han egentligen skulle ha kommit idag, den svikaren) och på lördag är det Schäferutställning på Skutskärs Brukshundklubb! Malin ska konfirmera sig då också! Henrik får skjutsa mig, som straff för att han inte kom idag, hmpf!

Jaja, åter till mitt spelade.
Ha det så bra!
EmiliaK

image7

måndag den 12 maj

Om tio dagar bär det av till Göteborg! Ska bli så himla, underbart kul! Åka en massa karuseller på Liseberg och ta en drink i det, förhoppningsvis, varma försommarvädret!

Jag är så fruktansvärt trött, men jag måste plugga! Jag börjar iofs 11,00 imorgon, så jag behöver inte gå upp förrän 9,00 imorgon bitti.

Sitter och skriver på Periodsammanfattningen nu till svenskan - den skulle ha varit inlämnad i fredags.... Jag är cp....
har iaf så jäkla mycket att göra nu!!

Ty: Muntliga NP på ons, glosor till nästa vecka
Nk: Vara klar med fantasiorganismerna till på måndag
Hi: Uppsats, ska vara klar nästa vecka!
Ma: -
Sv: Periodsammanfattning, 4 läsloggar, humoruppgift 5
Eng: NP läs/hör på tors
KuHi: Essä - skulle ha varit klar för ca 5-6 veckor sedan, seminarium på fredag (?)
Soc: Enkät om rattfylleri

FAAAAAAAAAN FÖR SKOLAN!

image6


tuesday

Fan vad jag är dålig på att skriva... Känns som att ingen läser iaf xD

Graefin är en underbaring! <3
Henrik är en mer underbaring! <3
Jag är den mesta underbaringen! <3

Fredag

Fyfan vilken natt! Och än är det inte över.. Har inte sovit ngt alls i princip.... Är så jävla orolig! Det var fruktansvärt att lämna dig! Men jag kommer snart! Älskar dig av hela mitt hjärta!<3

RSS 2.0