Alltså vaaad?!

"Tror du hålet var lite tight?! Jag får inge blod i tummen!" - Marcus "Mr.P" Paulsson

Idag? Eh, jaa. Vaknade vid tio, pratade lite, fick ett "håll käften och sov" tillbaka, somnade om, stönade i sömnen, slogs i sömnen, vaknade vid ett igen, gick ner till Frasses och käkade äckliga jävla pommes frites, satt ute i en halvtimme och väntade på busse, åkte hem, åkte till stallet, fick sällskap, åkte till Mr.P, duschade, fick skjuts till Hille, hade det megamysigt, fick skjuts därifrån, Donken, drifting, Mr.P, tänkte kolla på film - blev inget, blev wanna be neger, måste ha cola, gdg, träffade på mysig räv, gissade tåg, Mr.P, ta lite bilder, ladda upp bilder, röka, lite mer Fejjan, Oliver röker, film nu då??

Hur fan har jag hunnit med allt?!
Stort mysterium!
Jag är ett mysterium?
Mystiskt inlägg?
Mystiskt fucking liv?
Labyrint tog sönder igår! <3





Niggaah![slash]Oliver wanna be[slash]Vad gör Marcus?


To young to die...

Jahapp, då har man varit med om ännu en nära-döden-upplevelse, och denna var den värsta hittills! "Ska du med in till Alex?". Ja, varför inte? Kan ju inte sova och har så himla tråkigt. "Vi drar ut och sladdar!!" Oh, nooo! Kommer vid kurvan vid biblioteket, och tjohej, så börjar hela biljäveln snurra och vi KRASCHAR NÄSTAN IN I RESTAURANGJÄVELN SOM LIGGER DÄR!!  Konstigt nog hann jag inte tänka så mycket. Jag trodde att när man verkligen, nästan tror att man håller på att dö så skulle hela livet passera i revy, men nej då. Jag blundade bara - hårt! Ja, men vi överlevde i alla fall. Tacka gudarna för det! Jag kunde ju inte dö hungrig! Så vi åkte till gdg och köpte french hotdog - nice! Jag dog i alla fall inte...

Jag tror att jag måste vara omtyckt, åtminstone av vissa. Förra måndagen, efter tentan, drog jag hem till Marcus för att städa som jag hade lovat. Det blev inte så mycket städa, vi kollade mest på tv och sov. Helt plötsligt (skriver jag "helt plötsligt" ofta?) så ringer min mobil - dolt nummer. Vad är det här, tänkte jag och svarade.
"Ja, hej det är Eva från Folktandvården. Du har tandläkartid nu, så du vet."
"Wtf! Nu?!"
"Ja, du skulle ha varit här för 10 min sedan"
"Öh, jag kan vara där om fem minuter!!!" *panikslagen*
"Ja, hm, då missar jag min kafferast... men okej, vi säger 10 min så kan vi ta fikapaus nu."
"TACK! Vi ses snart!" *klick*
Ja, ni, det är inte alla som får ett samtal av sin tandläkare inte! Hehe.. eller? Jag hade i alla fall "jättefina tänder", så hon skulle "sätta en nolla" på mig, trots att jag röker. Yeah, egentligen skulle jag ha fått en etta och fått betala mer i månaden. Som tur är, är man ju bundis med tandisen!
Alltså, vad snackar jag om? Hur kul är det att läsa om att jag inte har några kompisar och blir överlycklig för att tandläkaren ringer? Nej, just det! Skaffa ett liv, människa!
Btw, var och såg Avatar igår (eller ja i förrgår, men vad fan... i lördags), och fan i helvete vad bra den var!! Jag är helt såld! Jag är så kär i blåa, långa brudar med sexiga tänder!! Jag tänkte nästan att jag skulle gå på den idag (måndag) också, men det är kanske dumt? Då är det bättre om jag tar mig till Uppsala och ser 3D-versionen istället! Lätt att jag ska göra det! Yeah!

Nej, nu ska jag sluta snacka skit och dricka mitt kaffe som jag fick av Alex nyss!
Nattinatti!
snart blir det Sthlm :)

onödigt inlägg? JAA!

Fullt ös, medvetslös! Ses i dimman! Me love  you long time <3


Är du dum eller? Jaaa?

Jag ska upp om 5 timmar, känns ju härligt. Jag är nämligen så kass att jag har omtenta i kemi imorgon kl 9. Är huvudet dumt får... ja... hela mitt liv lida! Jag har alltså spenderat en till fredag av mitt värdefulla liv i pluggandets helvete. Slut på cigg fick jag i förmiddags också, så det har ju inte varit en kanonkul dag. Som tur är (Marcus är du med, här kommer det!) köpte ju Marcus cigg och kom förbi med två åt mig nyss! TACK, DET VAR GULD VÄRT! Nu kan jag sova lugnt.

Åh, jag har världens bästa vänner! Nu sitter Andréas (han klarade ju såklart första tentan) och förklarar för mig hur man använder formlerna för att räkna ut olika uppgifter - TACK! Haha, jag är nog den mest korkade människan i hela världen! Nej, okej... Johan är liiiite dummare måste jag erkänna. Igår på Max (Marcus skjutsade dit mig halv ett - du är bäst! Ja, se där, där kom det igen.) så kom vi in på Titanic, och vi diskuterade dess jungfruresa. "Jungfruresa?" säger Johan då. "Men, det var väl inte bara tjejer med på båten?". Ja, jag säger då det. Prata kan han också! Han utklassade mig totalt, bara sådär! Jag fick knappt en syl i vädret!

Haha, yes! Nu mår jag mycket bättre, så nu tänkte jag sova!
Önska mig lycka till imorgon.. Jag vet att Andréas gör det iaf, haha!
Kyss&godnatt


Man försöker ju i alla fall!


Nej, det går inte! Jag gör inte bort mig längre! Iofs kan det bero på att jag vaknar halv tre eller spenderar resten av tiden med att spela tv-spel? Jag måste skaffa ett liv! Påminn mig! Just nu är jag i Skutskr och kollar på en kassa film, men jag spöade Marcus i Call of Duty tidigare, och nästan Jocke med... om han inte hade fegat så mycket!

Imorgon blir det förhoppningsvis plugg i Valbo... och muffins! Mina berömda muffins! Tyvärr är min självbehärskning frukansvärt ur funktion, så just nu har jag... nej, strunt samma! Muffins! Fast just nu är ju alla sjuka, så vi får väl se... men muffins kan man väl åstakomma ändå?

Nej, nu har jag bara suttit och sluddrat igen! Jag vet att jag sa att jag skulle skriva något om när jag gör bort mig, så jag får äl t en gammal goding då.

En vanlig dag på Vasa:
Jag och EFo skulle sätta oss vid ett bord och vänta på.. eh, något/någon? Så eftersom jag är så cool så satte jag mig PÅ bordet, till skillnad från EFo som satte sig I soffan. Hur som helst. Jag placerade mig på bordet och satte mina fötter på stolen bredvid. Plötsligt säger EFo att vi ska gå, så jag försöker ta mig ner från bordet. Eftersom jag är så cool (ja, det är okej att skratta nu!) så skulle jag svinga det ena benet över det andra. När jag gör det så fastnar tyvärr foten (den som jag skulle svänga över) i benet (som jag inte hade rört än)! Där var det stenhårda stengolvet och det kom närmare och närmare och närmare!! Jag såg mitt liv passera i revy och PRECIS DÅ FICK JAG LOSS FOTEN! I sista sekund räddade jag mitt vackra (ja, ni får skratta här också) nylle! EFo skrattade, och jag skrattade. ALLA SKRATTADE! Dessutom kunde jag ju inte hålla mig från att gråta (av chock så klart). Så där satt jag, en skrattande och GRÅTANDE trea! Woho! Det var ju kul, men som jag brukar säga: Man måste bjuda på sig själv!

Ja, det där var kanske inte fullt så underhållande som vanligt (och jag tror att jag har skrivit om det här förr?), men ja ja! Mina nya läsare uppskattar det säkert. Om inte annat så J*vlar! Haha, nej jag skojar. Jag är rätt så snäll... Rätt så!

Nej, nu ska jag tvinga grabbarna att spela Call of Duty!
Ha det så bra mina darlingar!
Me love you long time!


Lätta på hjärtat?

Julafton 2006, julen då jag sist var.. lycklig? Förra året var värst hittills. Då ville man helst bara sova bort allting. Nej, okej. Då ville man helst dö. Det året gick allt fel! Mormor, Henrik, skolan, hemska minnen... osv. Nej, det året kan vi radera ur minnet, tack! Jag spenderade hela förmiddagen av julaftonen på sjukhuset, åt julmiddagen alldeles för sent, såg inte på Kalle... Nej, hela vår jul förstördes. Få var vi också, alldeles för få. Man ska dock inte vara en pessimist, så istället för att se till allt det hemska som hände förra året, så förlitar jag mig på att detta år blir kanon! Det började inte bra, och jag har gjort mycket jag ångrar, mycket! I mars blev det lite bättre, och sommaren var helt vild. Däremot var jag aldrig riktigt glad... Det var alltid något som tyngde mig. Då trodde jag att det var saknad, "man vet inte vad man vill ha förrän det är borta", men nu vet jag bättre. Nämligen något i stil med: man vill både ha och äta kakan (?). Nej, det där blev jättefel, men ja... kär i kärleken, kallas det vad? Ni förstår kanske vad jag menar? Henrik - allt handlade om Henrik. Jag hatade mig själv för de beslut jag tagit, och jag ångrade allt! Trodde jag...

När jag började på Högskolan i Gävle och så klart hamnade i samma klass som Henrik tog allt en vändning! Nåja, i början var det lite tungt, men efter ett tag så insåg jag varför jag hade tagit de beslut jag tidigare hade hatat så. Han var inte allt jag ville ha, långt ifrån. Vi hade sådana stora planer, och nu pratar vi inte ens med varandra längre. Vi hejar inte ens i skolan! Haha, det är lite patetiskt måste jag säga, men det är hans val. Eller ja, inte för att jag försöker något bättre, men... Det är strunt samma nu, för jag bryr mig faktiskt inte! Ni kan inte förstå hur oerhört skönt det är att inte längre behöva bära den tunga skulden i bröstet! Eller ha den där klumpen i magen! JAG TOG RÄTT BESLUT DEN DÄR DAGEN, OCH NU VET JAG DET! Jag har kommit över Henrik! Det var sant det som jag fick förklarat för mig: Det tar halva tiden av hur länge förhållandet varade att komma över någon.

Så... är det dags att gå vidare mån tro? *wink*


Falling for you, falling for you, I fell for you

Okej, nu är det dags att skärpa sig! Inget kommer hålla om jag fortsätter såhär. I och med att fredag och lördag blev nyktra dagar för mig, så tyckte jag att Marcus, Jamies och Jockes förslag om att åka till Interpool i söndags var grymt. Jag hade dock inga pengar, så jag bestämde mig för att hålla mig nykter. Vid elva (?) kom de förbi och hämtade mig och det första jag gör när jag har hoppat in i bilen är att ta en öl som Jamie bjöd på. Jaha, en öl, det är väl okej då. Tyvärr skulle den följas av ytterligare ett x antal... Så när klockan närmade sig två var jag klappkaon. INTE BRA med tanke på att jag skulle upp till skolan kl tio dagen efter.

Till skolan kom jag dock, fortfarande apkalas, och sov mig igenom hela matten. Sedan drog jag och Rickard ner på stan för att käka på Donken... Efter några missade bussar hängde jag på Riguard upp till Kim. Var där i en timme ungefär och åkte sedan hem. Vid nio kom vi dock fram till att jag skulle komma förbi och spela tv-spel med Rickard och Kim, så kl tio kom bästaste Marcus (du är seriöst bäst) och hämtade mig och skjutsade mig in till stan. Där blev det Call of Duty, öl och gammal pizza - till klockan sex på morgonen!! VAD HÅLLER JAG PÅ MED? Jag kommer dö snart! Sov till två, och åkte hem kl fem eftersom hästarna kallade. Nu är jag hemma och ska nog hoppa ner i badkaret i ngn timme och lyssna på bra musik och plugga kemi... Tur att vi är lediga imorgon.

Nu hoppas jag bara på msn-konferensen så man kan få lite hjälp med pluggandet. Johan är ju faktiskt en stjärna, så jag och Rickard tigger om hjälp. Åh, men jaa, sedär! Ytterligare ett inlägg utan humor! SKÄRPNING EMILIA! Gör din mamma stolt. Fan, vad lack jag blir på mig själv ibland... Imorgon ska jag göra bort mig så ni kan få känna lite skadeglädje igen!






















Varsågoda!
Som kompensation lägger jag ut lite bilder från när jag var 16 år.
Skratta tills ni kissar på er!


"I'd rather sing!"

Ja, okej. Jag lär nog träna lite mer på det där med att spela Rockband innan jag utmanar någon som spelar expert igen. Haha, men jaja! Sista låten gjorde vi ju bra, när båda spelade på medium och fick 100%! Yeah! I övrigt bestod kvällen av mindre nyktra mammor, massa rökpauser, Monty Python, The Grudge och Narnia! FÖR HALO VÄGRADE JU ATT FUNGERA! Eller ja, den ena handkontrolls-grejen buggade... men det gjorde inte så mycket. När vi vid tre (?) lade oss, så slocknade åtminstonde jag direkt! HUR KAN DET BLI SÅ SVETTIGT NÄR MAN SOVER?! Luktar inte sommaräng här inne idag, nej... Skulle ha klivit upp halv nio, men blev väckta av Laila vid ett. Trött eller?

Jag måste ha blivit sjuk, jag gör inte bort mig lika ofta längre? Vad är felet? Hur ska jag kunna förtsätta skriva här om inget pinsamt händer? HJÄLP!

Nu ska jag kolla på Gossipgirl och sedan ska jag nog (OMG, nu kommer ett erkännande här som ingen i min familj kommer tycka om! Förlåt Lina och Hanna!!) ut och röka. Är så sjukt röksugen nu så det finns inte! Tror jag måste klämma in en lussebulle innan jag går och lägger mig också!


Där ser man!

Ja men, hoppsan! Det verkar bli en HALO-kväll iaf! Trevligt. Fan, att jag sov så länge, nu har jag brottom att hinna med allt innan sju! Mamma blir ju glad åtminstone, jag städar ju faktiskt mitt rum om någon ska komma hit! OCH NU HAR MAMSEN OCH MORMOR GJORT GROVMALEN LEVERPASTEJ! JAG DÖÖR! LOVE IT <3

Nej, nu ska jag kliva ut från mitt duntäcke och få tummen ur röven!
Ha det så trevligt ikväll, vi ses tyvärr inte i dimman..


Fatta man ju... ;)

Jag hoppar nog inte från Johans tak ändå. Tror jag... Eller? Man kanske skulle satsa på det iaf? Efter kemi-tentan på lördag och fysik-tentan måndagen efter så kommer jag nog inte vilja göra annat. Nu däremot är jag på ett rätt bra humör... bakom tröttheten iaf! Jag lär ta en power nap. Sedan är frågan om det är värt att städa? Eller duscha... Men usch, ja duschar gör jag nog! Städningen är det ju lite si och så med. Det är ju dumt om man ändå inte får sällskap? För det tror jag då inte att jag får, även om det var sagt så. Får käka min grillade fläskkaré själv.

Nej, nu har jag svamlat för mycket. Power nap nästa!


Döda lite ovärderlig tid...

Och där är han igen, så klart! Aldrig blir vi lämnade i fred, alltid ska han ha sitt. Kan han inte bara vara nöjd? Varför ska han göra allt så fruktansvärt svårt! Drabbar det inte mig drabbar det någon av mina vänner, och det gör ont. Ont! Man kommer aldrig undan, hur mycket man än försöker! Vi är alla dömda... förr eller senare hittar han oss. Döden är inte att leka med.

Sådär, då började jag mitt inlägg med att dra ner humöret för er alla. Jag måste väl rätta till det också, förstår jag. Ja, men då kan ni få det stora nöjet (ja, alla är skadeglada!) att läsa om min Fredagen den 4e! Det började såhär:

Efter tre dagar utan vare sig Johan eller Rickard (nåja, två dagar utan Johan, same shit different name!), så började jag känna av abstinensen! Herregud, människor, vad har ni gjort med mig?!

Igår kväll planerade jag att jag skulle kliva upp kvart i sex för att jag skulle hinna med halv sju bussen och därmed ha tid till att köpa busskort innan föreläsningen började. Jag var på onaturligt bra humör när jag lade mig, för det var ju meningen att vi skulle spendera fredagskvällen hos Johan i Storvik med plugg och Halo. Lovely! Kvart i sex ringde alarmet och kvart i sex hoppade jag ur sängen. Skyndade mig att hinna bli klar innan bussen gick och blev därför tvungen att slänga i mig frukosten (ingen höjdare *kräks*). Glömde att ta med nycklarna när jag sprang hemifrån, men tänkte att det inte gjorde något eftersom jag inte skulle hem förrän sent på kvällen.

På väg till bussen började jag gräva i min väska (fråga mig inte efter vad) och då kändes det precis som att jag tappade något. Jag såg mig omkring, men såg inget alls. Väl uppe vid hållplatsen började jag leta efter pengar och busskort så att jag skulle kunna ta mig in till stan. TROR NI JAG HITTADE PLÅNBOKEN DÅ?! Nej, just det! Precis då kom bussen, men jag var ju tvungen att vifta förbi den, för jag kunde ju inte åka utan pengar. Jag började gå tillbaka hemåt för att leta efter plånkan, och stoppade utan att tänka på det ner handen i min väska, OCH DÄR, DÄR LÅG DEN LILLA JÄVELN! Jag hade letat igenom HELA väskan vid hållplatsen och t o m lagt ur saker på bänken, men hittade inget, och så stoppar jag bara ner handen, och där ligger den! JÄÄÄÄVLA F*TTA! tänkte jag, men lyckades faktiskt skratta åt händelsen. Är det någon som skulle råka ut för ngt sådant här så är det jag! Jag börjar återigen leta mig hemåt för att värma mig innan nästa buss skulle gå. DÅ KOM JAG PLÖTSLIGT PÅ ATT JAG INTE HADE NÅGON FÖRBANNAD NYCKEL! Arrhg! Jag tänkte den där hemska tanken igen, och gick och satt mig i hållplatsen. Tillslut kom den bussen och jag var äntligen på väg till skolan.

Jag hann inte köpa något busskort som ni kanske förstår, så jag fick betala, MED KRONOR, för att komma till Högskolan. Pinsamt... Väl där förstod jag nada av vad Susanne snackade om, så jag pratade mest och hällde vatten över Rickards nya fysikbok (I'm sorry! <3). Vi bestämde oss förr att åka ner på stan och käka pizza med Lena och eftersom jag fortfarande inte hade något busskort så fick jag köpa en sådan där sms-biljett. Min telefonräkning blev genast mycket fetare. Jag och min älskling Johan (ja, jag är gift med både Johan, Sofia och Bengan - polygami is the shit) delade på en pizza. Båda ville ha curry, men Jojjis envisades med att ha kyckling på pizzajäveln. Som jag redan hade förväntat mig smakade den SKIT! Och inte nog med det, när jag sedan skulle betala tog gubbjäveln som jobbade där 100 spänn för pizzan + två läsk! Bara för att Johan promt skulle ha kyckling istället för skinka (då hade det åtminstone bara blivit 85 i o m att pizzan med curry och skinka låg under Dagens rätt). Ja, men vad gjorde väl det när jag skulle få spendera min kväll i Storvik?

Efter lunchen åkte Lena och Johan tillbaka till skolan för att träffa Bengan, medan jag och Rickard blev kvar på stan. Han skulle greja öl och sedan skulle vi åka hem till honom och sova i väntan på att få åka till Storvik. Nere på stan fick Riguard dock ett (enligt mig) mycket otrevligt samtal och förkunnade att han inte kunde följa med ikväll för han hade tyvärr redan andra planer. BRA RICKARD, BRA! ALMANACKA NÄSTA?! Han skulle få skjuts hem precis då också, så jag blev ju ensam på stan. Otroligt nog hann jag köpa mitt busskort innan bussen gick, och jag fick t o m sällskap av Jamie på bussen! Där var turen dock slut igen, för när jag klev av bussen hemma insåg jag en sak: JAG HADE JU INGA JÄÄÄVLA NYCKLAR! Jag skyndade hem i hopp om att pappa var hemma, men neeheejdå! Det var låst överallt och det började bli kallt, riktigt kallt. Jag ringde till Rickard och beklagade mig (stackars Rickard ), men insåg att jag återigen hade matat min telefonräkning med flera kilo. Så klart fick jag ju snilleblixten att smsa Marcus och fråga om han inte skulle vilja hämta mig så att jag skulle kunna få vara hos honom tills ngn kom hem. MOT ALL FÖRMODAN SÅ KOM HAN DIREKT! Ni kan inte förstå hur varmt och skönt det var där hemma. Jag drog fram datorn och vi skulle börja spela patiensduell (som vi alltid gör, och jag vinner jämt), men idag var något fel. JAG FÖRLORADE HELA TIDEN! Tillråga på allt kom Caroline också dit och berättade en lite mindre rolig sak om en viss Nintendofigur (haha, ingen kommer fatta vad jag snackar om här), så nu vill jag inte gå till skolan något mer...

Hannah ringde mitt under duellen och jag var tvungen att åka hem för att återlämna mini-dvdn till henne eftersom hon hade valt att sova kvar i stallet och ville ha något att göra. Man tänkte ju i sin enfaldhet att man skulle få ett nice samtal med henne där hon skulle berätta en massa smaskigt från gårdagen, men neeej! Hon sov när jag kom dit, och var omöjlig att väcka! Så jag åkte hem igen och bestämde mig för att börja plugga. Åhej, vad bra det gick då! Nej, då är det ju klart att man klickar hem en klänning och ett par skor från Nelly! Det var i och för sig rätt kul i sig, men vilka pengar hade jag tänkt betala dem med då? Det blir till att gå bakom Flanör hör jag... Tillslut började jag plugga, men somnade, vaknade, och sitter nu här och har slösat bort (omg!) en halvtimme på detta inlägg! Klockan är dessutom så mycket att jag, hur jag än försöker, inte kommer få ihop till min välbehövliga 8-timmars sömn! Yes, you go girl! LYCKA TILL MED TENTAN IMORGON!




Ser jag inte ut sådär efter tentan imorgon hoppar jag från Johans tak!

 



ME LOVE YOU LONG TIME <3

Ja, jag har insett att min livsstil inte är den bästa. Min lever måste se ut som ett russin vid det här laget, men är man ung så ska man ju passa på säger alla. Så då är det klart att man måste ta vara på sina lediga dagar.

Därför tyckte jag och Johan att det var ett ypperligt tillfälle att fira lill-lördag igår! Så jag skulle återigen ta mig till Storvik för att dricka öl och kolla på film. När jag i spöregnet står och väntar på buss 41 mot Hofors så kommer det fram en snubbe på kanske 50 år och pratar lite om det hemska vädret, och han frågar mig vart jag ska och om jag pluggade i Gävle. När bussen tillslut kom så klev vi på och tog varsina säten och pratade inte alls. (Min iPod dog precis då också!! Arrgh!) När vi kommer till Sandviken stannar bussen helt plötsligt på någon konstig hållplats och ALLA kliver av! "Det här är sista hållplatsen", säger snubben. What?! Jag skulle ju till Storvik! Vad ska jag göra nu?! Inte hade jag varit i Sandviken förut heller, förutom helgen innan, men då var jag klappkanon! "Men det kanske kommer en till buss", säger snubben. "Kolla i Resecentrum". Jaha, ja, jag fick väl göra det då, så jag skulle precis börja gå när snubben säger: "Du förresten, jag måste bara säga en sak. Du är så himla fin! Du är så sn-sööt! Söt och snygg är du! Åh, ja det är underbart, du är så vacker! Hur gammal är du?" Wtf?! Fick man en chock eller vad? Dock sa snubben detta på ett sådant gulligt sätt, inte alls snuskigt eller läskigt, så jag sa bara tack, och sedan gick han.

Jaha, alldeles själv i Sandviken... Vad skulle man göra nu? Jag hittade dock rätt hållplats och jag kom tillslut till Storvik där Johan väntade med ölen <3

(Om någon undrar så ska jag skriva tenta på lördag och kan därför inte roa mig på fredag, vilket gav till följd att jag, Johan, Lena och Kalle helt enkelt böt festdag.)

BTW! JAG ÄR INTE LÄNGRE SINGEL. DET HJÄLPTE RICKARD MIG MED IGÅR! ÄNTLIGEN ÄR BENGAN MIN! <3 GISSA VEM SOM KOMMER KLARA MA D-TENTAN UTAN ATT BEHÖVA PLUGGA DÅ? ;)

RSS 2.0