sjukligt tråkigt

Ja, nu kanske, kanske, jag är på bättringsvägen!! Ögonen känns bra, är lite röd bara, har inte hostat allt för mycket i natt (kan bero på att jag försöker låta bli att andas och svimmar av syrebrist) och halsen känns lite, okej, den känns inte alls bättre! Åh, jag som är så Henrik-sugen! Har inte träffat honom sen i söndags!! Vill bara bli frisk så att jag får åka till honom!

Hehe, mamma kom in nyss och sa:
"Hur mår du idag?"
"Bra" svarade jag
"Jaa! Du ser ju riktigt pigg ut!!"
"Japp, så på söndag, eller till och med lördag, åker jag till Henrik!!"
"Åh... Ja, men det har varit så trevligt att ha dig hemma nu när du har varit sjuk!"
Haha, mamma tycker tydligen att jag är bort för mycket från henne - stackars mamma :) Undrar hur hon klarar sig när jag flyttar hemifrån? Då har hon ingen av sina döttrar kvar hemma, bara en aggresiv son som inte är mycket till sällskap... Får väl bo i närheten så att jag kan komma hem och äta på söndagar.

Jag har läst Illustrerad vetenskap idag! Det är verkligen intressant! Jag kommer inte just nu ihåg vad det stod i tidningen, men bra var det!

Björn Axén har räddat mitt hår! Denna repairserie är superb mot torrt och skadat hår och serumet motverkar och förebygger verkligen slitna toppar på ett fantastiskt sätt! Lite dyrt, men det är det värt!
(Schampo 95:-, Conditioner 110:-, Serum 145:-, Deep Contitioner 145:-)





Hoppas ni får en trevligt kväll!
Kram,
E

att vara, eller icka vara - sjuk...

Jaha, det var det! Nu är man sjuk så det räcker i flera år framöver! Har skitont i halsen, hostar som en kedjerökare, ser ut som ringaren i Notredame på grund av ögoninflammation, samt kräktes blått i morse... Livet är bra kul! Har inte sovit något alls i natt och det enda jag har fått i mig sedan sex igår (tre sillbitar, en gravlaxskvia och en liten potatis) är en sked med yoghurt och en vindruva.... Jag som brukar äta hur mycket som helst, snacka om att jag är hungrig, tror jag... eller så gör det bara ont i magen eftersom jag kräktes upp inälvorna!! Kommer aldrig kunna käka halstabletter eller dricka honungsvatten igen! Kräks jag av något är det tack och goodbye för det resten av livet! Förra sommaren när jag och henrik var hos min syster, käkade vi kebab och drack cider - sedan fick jag magsjuka, jag har inte tittat åt varken en kebab eller en cider sedan dess! Kebaben är väl bra, men jag tycker verkligen om honungsvatten! Skit också!

Kommer inte kunna ta mig till stallet idag, och jag har sådana hemska skuldkänslor för det! Det finns väl dock inget att göra åt det, jag menar har man ögoninflammation får man inte ens gå ut... plus att det smittar något förfärligt!

Nej, nu ska jag gå och se efter om jag kan få i mig lite middag, sedan ska jag duscha!
Ha det så bra!
Kram E

P.s Nästa vecka kommer jag troligen lägga ut lite reklam för den så kallade menskoppen!

Midsommarhelg

Har tagit det lugnt i helgen trots en massa inbjudningar... Ja ja, vad går upp emot mys, godis och film? Nothing! Jag har fått så fruktansvärt ont i halsen... Hoppas verkligen att det inte är halsfluss! Fast jag brukar ha otur på mina sommarlov, förrförra låg jag i sängen med hosta i två veckor! Jag behöver inte säga att det var de två finaste veckorna på hela sommaren - det är så typiskt mig!

Nu blir det honungste och skräckis med älskling!
Kram & Godnatt,
E.

None
Kärlek till tusen! <3
1 år 8 månader 20 dagar

OBS! Väldigt långt inlägg, dock intressant!

Äntligen får jag träffa Henrik igen! Han kommer hit om ungefär 40 min, jag måste iofs åka till stallet direkt då så han får vänta till sju innan han får träffa mig "på riktigt". Vi har varit borta från varandra så länge nu! En vecka och två dagar, haha! Det är rekord, kan jag lova - på 1 år och 8 månader är en vecka och två dagar det längsta vi någonsin varit ifrån varandra. (Om man inte räknar innan vi var tillsammans)
Jag kanske kan berätta lite om det, hur vi blev tillsammans?
Jo, det var såhär:
     I Gävle anordnas varje år den så kallade Cityfesten (tyvärr är det sista gången i år). Under Cityfesten äter man hur mycket som helst, åker karuseller och framför allt - man festar med sina vänner! Det bästa är att man inte behöver hitta någon fest, man går bara ner på stan så är alla man känner där!
    I alla fall, den sista av Cityfestens dagar (lördagen) blev jag fruktansvärt full (inte vanligt för att vara mig) och gjorde en massa dumma saker (klätrade över det skyhööööga staketet till Vasa, min nuvarande skola, för att sätta mig vid ett cykelställ och kissa, staketet är till och med så högt, och jag är så himla kort (1.58) att folk som tittade på aploderade när jag kommit över! Ja, sådana saker höll jag och mina vänner på med). Vi blev ju såklart hungriga av allt klättrande, så vi bestämde oss för att käka på mcdonalds. När vi var klara och gick  ut därifrån, sa en av mina kompisar : "Emilia, kan du inte hångla med den där killen?" (pekar på någon). Snäll, och full, som jag var (är fortfarande snäll!) gick jag fram till denna kille, som står med en cider i handen. Jag säger: "Ge mig en puss!" och han tittar konstigt på mig, men huxflux så stod vi där och hånglade. Jahaja, han var ju bra och jag var ju så snäll, och full, så jag frågade honom om hans msn. "Jag tar din istället" sa han, och jag tänkte "Jahapp, det var det det, aldrig att han kommer att adda mig, men jaja fick mig ett bra hångel i alla fall".
     Denna kille var dock av en annan sort än vad jag var van vid. Han strulade inte med alla och han såg inte på kvinnor som sexobjekt, nej den här killen var speciell... Hela kvällen gick han och tänkte på mig och ångrade sig djupt att han hade gått ifrån mig, han kanske inte hade trott på det förr med nu gjorde han det: Kärlek vid första ögonkastet excisterar faktiskt!
    Så fort han kom hem addade han mig på msn, och sedan väntade han... I en hel vecka fick han vänta och han hade nästan givit upp hoppet när han en kväll såg mig logga in. (Anledningen till att det tog så lång tid för mig att adda honom var att dagen efter Cityfesten slutade mitt internet att fungera och det tog en hel vecka att få ett nytt modem, eller vad det nu var.) Vi började i alla fall snacka med varandra och han var så snäll mot mig, medan jag var en jävla bitch! Jag visste ju inte att han inte var som alla andra, så jag betedde mig på det här viset, för jag orkade inte bli sårad och lämnad igen... Han bodde ju i Söderhamn också, så det skulle i alla fall inte funka mellan oss... Trodde jag!
    Efter några veckors chattande berättade han att hans mamma hade ett ärende i Gävle och att vi kanske kunde träffas då. Jag måste medge att jag var lite skeptisk till detta, men då han skulle vara hos mig blev jag lite lugnare - han kunde väl inte döda mig i mitt egna hem? Vi kom till och med fram till att han skulle sova här (!!!, jag förstår inte att mamma lät honom göra det) för att vi skulle få träffas i mer än bara ett par timmar. Han kom hit, vi hade det jättetrevligt och inte en enda gång försökte han ta på mig, han tittade inte ens när jag bytte om (inte så jag såg i alla fall), och på natten låg vi på varsitt håll i sängen, med en massa täcke emellan (han kan inte ha haft mycket täcke den natten, mitt täcke är ganska litet!)
    Han åkte hem dagen efter och det var väldigt tråkigt! Vi fortsatte att träffas nästa helg, och två veckor senare (där emellan var den där gången då vi var ifrån varandra i mer än 1v och 2 d). Tre gånger kom han till mig, sedan var det min tur att åka till honom kom vi fram till. Och vilken helg sen!  den 30 september åkte jag dit (fredag), klockan 00,01 den 1 oktober blev vi tillsammans, och senare samma dag (1 okt) åkte jag därifrån. Efter den dagen har vi setts varje helg i 1 år och 8 månader tills helgen som var, men vad gör väl det? Jag ska ju få dela resten av mitt liv med honom - min Henrik!

trafikskola

Jag ljög igår! De är inte åtta, de är elva stycken kycklingar! Jag tror jag dör! Bla har det kommit en till liten grå, men den är så svag eftersom den antagligen blev kläckt sist... Jag satt med den idag och värmde den mot min fleecetröja, och den somnade! Förstå vad underbart det var! Jag hoppas verkligen den klarar sig! Imorgon får Henrik se dem också!
Någon som har ett förslag på bra kyckling namn?

Nej, nu ska jag sätta mig med Bonniers Trafikskola. Har som mål att fixa körkort snarast möjligt. Helst innan sommaren är slut, men risken är ganska stor att jag behöver ganska många körlektioner och eftersom det är sommar är väl de flesta tider redan uppbokade. Ja, men snarast möjligt var det.

Ha en trevlig dag!
Kram, E

Det sötaste jag någonsin sett!

Vi har fått kycklingar! Underbart små, fjuniga och assöta kycklingar! (För er som undrar så ja, jag bor ute på landet, och ja, jag har haft höns sedan jag var kanske sex år) Åtta stycken är de, två ljusgula (en är dock dålig då den kläcktes i natt; ett dygn efter de andra), två svarta (ena ser ut som en pingvin för den har gula teckningar på bröstet och på vingarna), en blågrå (mammas), samt tre orangea (en av dem har svarta ränder på ryggen och ett streck på huvudet - min Berit/Bert, beroende på vilket kön den visar sig ha). Jag och mamma är ute i hönsgårn' hela tiden och ser till dem och vi kan även ta upp dem då och då. Åhh, de är det sötaste jag någonsin sett!

Det blev ingen ridning i förrgår, när jag precis skulle ta in Graefin (grevinna på tyska) började det spöregna och de skulle precis få mat hästkrakarna, så jag lät henne vila. Igår var vi däremot ute i skogen i en timme ungefär. Galopperade efter en sandstig - så mysigt! Idag ska jag kanske rida ut med Emma (kusin) och Elin efter fyra.

På onsdag kommer Henrik äntligen hit! Saknar honom som en tok! Det är så kallt att sova ensam... Han ska få döpa en av kycklingarna!

Nej, nu blir det lunch och sedan lite kycklingmys!

Ha det så bra!
Kram, E




Lördag den 14 juni - första dagen på sommarlovet!

Vissa människor är inte vid sina sinnens fulla bruk! Klockan nio (!) blev jag väckt idag av Sofia, klockan nio! Vi somnade säkert halv två, det är inte ens åtta timmar! Phu, säger jag bara!

Gårdagen blev trevlig, även då vi inte kunde bestämma oss för vilken fest vi skulle gå på... Tjoppa och Emma ville gå upp på söder (=jäääättelångt!), jag ville gå på en estetfest (=alldeles i närheten) och Sofia ville bara vara på stan(=närmast). Vi blev i alla fall kvar på stan och träffade en massa folk där. Mycket dricka blev det dock inte, jag drack bara en öl igår, men vad gör det? Jag hade lika kul i alla fall!

Nu åker Henrik upp till fjällen, och kommer inte hem förrän på tisdag! Så jag får vänta till på onsdag innan jag får träffa honom... Jag har ju i och för sig Graefin, min pärla! Idag ska vi ut i skogen (om det inte regnar) när jag kommer hem från Sofia.

Nej, nu är det dags att duscha. Vi ska tydligen till Sofias kusin och sedan är det någon slags "fest" här, typ. Haha!
Jaja, ha det så bra!
Kram, E

Fredag dem 13 (!) juni

Ja, då var det sommarlov då! Känns väldigt skönt måste jag säga. Mindre kul att få betygen... Hade hoppats på högre... och de där två jävla g:na kan ju hoppa i sjön! Tack Marcela och Morgan i alla fall! Nu får det verkligen inte bli fler g:n!

Matilda (mina halvsystrars halvsyster) tog studenten idag, trots att hon är lika gammal som mig och egentligen har ett år kvar - grr! Haha, jaja - grattis till dig! Fick vin och likör hemma hos henne, så nu har man basat klart för kvällen, hehe! Jag och Sofia ska hitta på något. Antingen ska vi till Harnäsbadet där Alexander har fixat fest, eller så drar vi till stan... Beror nog på vädret. Hoppas innerligt att jag inte träffar på någon rasist ikväll i alla fall, det orkar jag inte med just nu! 

JÄKLAR! Måste dra och mocka!

Ha det så bra, och sup lagom!

E.

 

P.s. Som svar på gårdagens kommentar: Nej, jag har aldrig blivit sponsrad.


tors

Imorgon får jag sommarlov!


onsdag den 4 maj

image15

Min stumpa är så underbar! Jag är så himla glad att jag får rida henne! Idag gnäggade hon till och med när jag kom till stallet! Snacka om söt häst! Vi red ut i skogen och det gick verkligen jättebra. Första gången vi var helt själva. She's my girlygirl! <3

Hur normalt är det att hata sitt syskon så mycket att man önskar det skulle dö?




söndag den 1 juni

Äntligen har jag lite kort på min älskling! Tack Jojjis!

Igår partade jag och Johanna med Anden och Ante. Det var ganska trevligt om man bortser den äckliga rasisten som blev så krossad och ägd av mig! Försök rå på mig och mina resistenta alleler! Han gav sig aldrig heller, jävla pucko! Först hatade han mig för att "jag har en blatte till pojkvän". Ehh, ja Henrik är ju så mörk - eller inte... Sedan sa han att alla "negrar" (kul att en svensk nationalsocialist är bekant med det svenska språket) härstammade från aporna, meda "vi vita" härstammar från en elitmänniska... Ja, just det... Du har då inte varit med på evolutionsteroilektionerna du! Efter det började han klanka ner på människor med bruna ögon, och sa att de borde utrotas. Det var då jag kom med min förklaring om att anlaget för bruna ögon är dominat i motsats till anlaget för blåa ögon. Han satt och gapade och frågade vilken linje jag gick. "sam-kultur" svarade jag. "Jag var rädd för det", klämde han fram till svar... Åhh! 
Sedan var det ju tydligen inget fel på mig längre, nej då var jag ju så snygg och man kunde hänga på mig så det stod härliga till. Då fick jag dock nog och bad honom dra åt helvete och visade återigen min överlägsenhet genom att säga sådanda akademiska saker att han inte fattade något alls! Känn dig ägd, rasistjävel!

 

 

 


RSS 2.0