Får jag lov?

Jag har aldrig tid att uppdatera längre, men tänkte göra det nu. Hela mitt lov har bestått av fester och Anders. Igår var första dagen jag inte drack någon alkohol. Herregud... men är det lov så är det! Igår var jag på lan med Anders, Robin och Nima... Man kan säga att jag ägde, höhö. Eller inte, men kul var det faktiskt! Spelade till och med lite Dota, eller var det heter, och mitt lag vann - yeah! Inte för att jag hjälpte till alltför mycket, men jag dog inte så många gånger iaf! Usch, vad deprimerande att lovet snart är slut, alltså. Inte har jag pluggat något heller! Jag har läst ut en bok som vi ska ha seminarium om efter lovet, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer... Malin, EFo, Vb - vad ska jag göra med boken? Skulle man analysera den utifrån de där olika perspektiven, eller vad det var?

I onsdags var jag ner till Elin också! Herregud vad jag har saknat den människan! Hon är verkligen underbar! Vi var ut på krogen en sväng, och kom hem vid fem någon gång - då var man skapligt  trött! Hade det iaf jättekul med dig, älskling! Hoppas vi ses snart!

Nej, nu ska jag gå och göra annat.
Ha det så bra!
Kram,
E


Bara för att vi är snyggast!

Bästa kvällen!


förlåt..

Jag uppdaterar aldrig längre, jag vet. Har för mycket att göra.... Sorry!

möööh

Jag är trött, jättetrött! Mamma kanske vill hämta mig, då slipper jag betala bussen - yeah! Fan, jag nej. men, jaja..... Fråga inte ens,,,

Hejdå

Ferre

Nu är det fan fest! ^^


Bli medlem, kom igen då!

Sådär ja, nu har jag lov! Skönt som bara den! Har nämligen inga lektioner imorgon, så mitt lov börjar alldeles precis nu! Yeah!

Förresten, för er som har Comviqkompis eller liknande; jag har skaffat mig ett comviqnummer utöver mitt vanliga. Så vill ni ringa gratis till mig så fråga efter mitt nya nummer. Det gamla används som vanligt, så har ni inte Comviq behöver ni inte ta mitt nya. Btw, har ni någon gång behövt skicka sms, men inte haft några pengar att skicka för? Här är lösningen! Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se! Bli medlemmar helt gratis och få ett gratis sms/ dag! helt suveränt! Jag använder mig av mitt varje dag. Plus att man får 6 smskrediter när man blir medlem, vilket är 6 sms.

Nej, nu ska jag städa och plugga!
Ha det så bra!
Kram,
E

I like you when you give me cookies

Sjuk idag. Hostan är tillbaka och jag kan inte sova om nätterna. Skit också. Jag har precis käkat frukost och är kanske hur mätt som helst! Jag var tvungen att trycka i mig det sista av min andra äggmacka. Under några dagar nu har vårt kylskåp bantat och det har inte funnits ngt att äta. Jag har fått nöja mig med ngn kiwi hit och något ägg dit, så nu när jag kan käka mackor igen så orkar jag knappt ngt alls. Går det så fort för magsäcken att krympa?! Fan, hemma hos Sofia käkade ju hon, jag och Natalie upp en hel formfranska själva! Det var iofs kanske tre år sedan, men ändå.

Shit, vad det snöar då! Jag hade förutspått en riktig vinter, men jag hade hoppats på att den skulle ha kommit lite tidigare... Jaja, bara all snö är borta tills i maj så är jag nöjd!

Nej, nu ska jag gå och duscha!
Ha det så bra!
Kram,
E


Någonstans ovanför regnbågen

Min alla hjärtans dag slår nog faktiskt det mesta. Lång promenad till Skutskär med Malin och Jancker, hem och sjunga lite Lips (jag ägde på det), sminka sig och sedan ta ytterligre en promenad till Skutskär. Där hämtade vi (jag, mamsen, papsen) en snygging som hade köpt blommor och godishjärtan åt mig! Huuur underbart gulligt var inte det?! Jag var typ världens gladaste då! Yeaah! Kvällen blev helt igenom apmysig, med undantag för korstroganoffen! Började kolla på första och andra Ringenfilmerna, men det blev inte mkt mer än bara de första 30 minuterna. Haha. Sen gick vi och sov!

Nej, nu är det dags för plugg...
Ha det så bra!
Kram,
E

Anders, du är bara så jääävla bra!
Tack för att du finns och vill umgås med mig! <3

 


Sundaymorning breakup

Jag vaknade 9.20 imorse, 9.20!! Det är tidigt, väldigt tidigt! Blogga i bara bh, det är grejer det! Yeah! Hm... Nej jag har nog inget mer att säga! Jag gick 1.2 mil igår! Hell yeah! Jag är bäst! Och bara för att jag fick blommor och godis igår!! 


Forgive me father

Jag har syndat, as always! Jag har klickat hem ett par nya skor från nelly.com.... Aj,aj,aj. Mamma och pappa kommer strypa mig, men jag var tvungen att ha dem, det ser ni väl själva?

Om en timme ungefär ska jag cykla till Skutskär för att ta bussen till Gävle. Träffa Sofia, hitta skitsnygga kläder som jag inte kan köpa eftersom jag inte har råd och bli deprimerad över att jag gör slut på mina pengar så snabbt. En vanlig dag med Sofia, alltså... Jag fattar inte hur hon har råd att shoppa jämt, men ändå inte jobba... Hm, jag ska gifta mig med hennes pappa!

Imorgon ska jag rida igen. Tyvärr kunde inte Malin hänga på, men det är okej, jag blir nog inte ensam i alla fall. Hoppas jag...

Nej, nu måste jag gå och duscha!
Ha det så bra!
Kram,
E


Life of Emilia

Jag är trött. Så fruktansvärt trött. Skulle jag gå och lägga mig nu skulle jag sova till imorgon. Jag kanske ska göra det? Det skulle faktiskt vara skönt. Det enda som stoppar mig är tanken på att då är denna fredag den trettonde borta för alltid. Jag vill ju se vad som kommer att hända, om något nu kommer att hända. Det har aldrig hänt mig något förut på denna svartmålade dag. Jag kanske är wiccan i alla fall? Om så är fallet är fredag den trettonde en kanondag! Då kan jag ju inte lägga mig! Tänkt om jag missar något, det som kan förändra mitt liv. Det som kommer att fullända mitt liv. Usch, vad deprimerande! Jag vill inte fullända mitt liv! Då är det ju ingen mening med att leva längre. Utan motgångar kan man aldrig uppskatta de gånger då allt bara fungerar perfekt... Jag ska nog fan lägga mig!

Bara en massa pladder!

Jag duschade halv tolv igår kväll, det var jobbigt! Nu har jag håltimme - as always! Ja, jag kör på korta meningar idag. Malin sitter och väntar på mig. Den stackaren har ont i magen. Redovisade nyss för klassen om olika bevattningssätt. Jag tappade bort mig och sa nog bara konstiga saker. Som vanligt då. Jag orkar inte plugga, men jag måste. SUCK! Nästa fredag har jag tre inlämningar, varav två är uppsatser. Kanske ska ta och börja på dem? Hm, undrar var Vb är. Jag sitter och kollar på en affisch med Will Smith. Gud vilken snygg karl det är! Damn! Idag ska jag rida. Det har jag saknat hur mycket som helst. Jag kommer få sällskap också. Av A och N. Yeah! Äntligen kommer jag få sitta på en riktig häst igen, inte något liten ponny eller halvhäst. Haha. Graefin är så hög att jag måste stå på tå för att nå upp att borsta hennes rygg. Och även då är det klurigt att riktigt få till något riktigt borsttag. Jag har blivit erbjuden att låna en pall... Lite pinsamt kanske. Jag tackade nej! Det går ju bra när hon vilar ena benet... Snart är det lunch för min del. Fisk (haha). Sen är det litterturhistoria - trök, bara trök. Ska dock bestämma vilken teater vi ska gå på i vår. Det är lite kul. Var är Vb?! Jag slutar 13.50 idag - yeah! Då ska jag skynda mig förbi biblio... FAN... jag glömde boken hemma! Jag som skulle lämna tillbaka den! Skit också! Jaha, ja då ska jag bara förbi mormor en sväng och hämta... öhh... sallad? Fråga inte, jag vet inte själv! Ja, jisses. Höhö, jag är en copycat (haha, när jag läste igenom detta inlägg läste jag psykopat istället för copycat! "Vad har jag skrivit här!!?", tänkte jag! Haha)! Nej, nu lär jag gå och göra Malin sällis. Hoppas det har varit skitsvårt att läsa detta inlägg. Jag skrev det för att... öhh.. göra det skitsvårt att läsa? He. Ja, just det. Jag har ingen aning om vad jag pratar om. Kan kanske bero på att jag duschade halv tolv igår kväll?

Fly me to the moon

Usch, uusch! Körlektioner är absolut inget för mig! Jag spänner och stressar upp mig och får världens huvudvärk när jag är färdig och slappnar av. Nej, fy tusan alltså! Jag vet ju att jag inte kommer att köra på någon, men ändå... Imorgon ska jag rida! Yeah! Likaså i helgen... Ska bli så fruktansvärt kul!

Nej, nu orkar jag inte skria något mer vettigt.
Ha det så bra!
Kram,
E


Det är inte "lett" att va' est, men det är fan "balt"

Jag har insett en sak. När jag uppdaterar här tar jag förgivet att ingen som läser mina inlägg håller koll på min bilddagbok. Nu är det dock så, att nästan hälften av er som läser vad jag skriver här även kikar på min bdb lite då och då. Jag vill nu bara be om ursäkt för att jag är så fruktansvärt enformig och tråkig som nästan alltid skriver om samma saker både där och här. Förlåt mig så hemskt mycket! Jag ska bättra mig! Mer bilder på bdb och mer snack här! Yeah!

Att skolka omedvetet är väldigt skickligt! Jag kom just på en sak förresten! Eftersom jag i onsdags kom till skolan utan att jag hade en enda lektion, kan jag ju låtsas att jag kompar ut den timmen då mot geografitimmen idag. Sådär, ja, då löste det sig. Phu, jag har svar och bortförklaringar till allt. Det vill säga, jag kommer aldrig lära mig ett dyft!

Imorgon är det körlektion för min del - suck! Jag gillar verkligen inte det... Jag blir bara nervös! Speciellt med tanke på att jag inte kör något hemma över huvud taget. Dumt mycket dumt, men mamma och jag har inte tid.

Åh, jag vet inte vad jag ska ha på mig idag! Kjol? Jeans? Kanske mjukisar? Kjol har jag inte haft på länge, så det skulle vara snyggt.. men det är ju så kallt. Fast till kjolen skulle jag kunna ha min lite tjockare jacka, men jag vet fan inte vilka skor jag ska ha till då... Hmm. Jeans då? Snyggt, varmt... och stelt! Kul att kolla på film i ett par korvskinn? Plus att jag då måste ha Converse och skinnjacka till - kallt! Nej! Mjukisar låter fan skönast... men hur snyggt är det då? Hängarsel och korta ben... Dem har jag dock både skor och jacka till! Fan också, dagens I-landsproblem alltså!

Nej, nu ska jag gå och försöka bestämma mig! Om det går vill säga.... undrar om det kommer sluta med mjukisar iaf, jag menar, jag är ju snygg i allt - höhöhöhöhö! (Ni förstår när jag skämtar, vad?)
Ha det bra, så hörs vi imorgon!
Kram,
E

P.s
Var det någon, förutom mina kära systrar, som förstod min rubrik? Höhö, jag är bara för rolig alltså!


Men yo! Fest i helgen, eller?
Oj, det är ju faktiskt alla hjärtans dag då!
What to do?!


And if he doesn't answer?

Min dag var helt klart bäst! Hur var er? Jag blev bjuden på kladdkaka och cola - yeah! Jag hann dock inte äta upp allt innan man blev tvungen att springa till bussen! Mitt hår är fräscht igen, också, och nu har jag bokat in så att Hella fixar mitt hår till balen. Det kommer bli så himla snyggt!

Nej, nu ska jag vänta... bara vänta.
Ha det så bra!
Kram,
E



Yeah, I bet you like it!
Haha!


Nattliga bestyr

Nej, jag vill sova... Måste göra en massa saker först bara, städa, plocka in nytvättade kläder, kolla om det funkar att kolla på filmerna jag tagit hem på Gurkans dator osv. Gud vilken hemsk mening det där blev! Jessika (min svensklärare) skulle nacka mig om hon såg den!

Haha, mamma kom upp och var arg för ett litet tag sedan. Hon anklagade mig för att ha för många skor på skohyllan. "Du har tio par skor där" sa hon "Det räcker väl med fem åtminstone?" Grejen är den att hon överdrev inte heller! Hur kunde så många skor hamna där?! Hmm, läskigt. Jag har väl inte så många skor, eller? 

Imorgon ska jag klippa mig, eller ja, toppa mig. Tänker inte klippa upp det ens, tror jag. Vill ju att håret ska vara så jämt och långt som möjligt till balen så att frisören kan göra värsta uppsättningen då! Gud vad jag längtar till balen! Jag är bäst på att dansa! Höhö!

Nej, nu måste jag börja med alla sysslor - suck!
Ha det så bra!
Kram,
E


Having the best days of my life

Fest igår, kanske hur kul som helst!? Skulle lugnt kunna göra om det! "Missade" sista bussen hem, så det blev en övernattning i Sätra med Malin och Ida. Trevligt värre! Idag har jag dock feber - suck! Sällan jag blir sjuk?

Har studiedag imorgon, härligt värre! Ska klippa mig också! Lite läskigt känns det, tänk om Hella måste klippa av mycket av mitt slitna hår?! Jag får dränka det i Björn Axen's repair serum ikväll!

Nej, nu blir det godis och film!
Ha det så bra!
Kram,
E


"Nagla fast den flickans fenor i golvet"

Dags att börja göra sig i ordning. Halv sju ska mamsen skjutsa mig till Skutskär, sedan bär det av till Sätra. Förmodligen blir det en tripp till krogen ikväll med. Jag har iofs inga pengar alls, men mamma kanske har. Hihi! Mitt franska manikyr-nagellack har börjat torka! Så jag kan inte fixa naglarna längre! Fan! Det får bli svarta naglar ikväll helt enkelt. Inte lika snyggt som fransk manikyr, men bättre än att vara helt utan! Efter att man har varit i stallet och fått en massa skit under naglarna så blir de missfärgade! Ser jättefult ut - usch! Finns det inget medel eller lack som kan fixa sådant?

Nej, nu måste jag gå och platta håret och sminka mig, och måla naglarna så klart!
Ha det så bra!
Kram,
E



Ikväll blir det fest, bruttan! <3

Livet är en fest

Gårdagen var hur rolig som helst! Har saknat er hur mycket som helst tjejer! Vi måste definitivt göra om det! Bubblande och skitsnack - kan det bli bättre? Skulle inte tro det!

Idag ska vi fira papsen som fyllde år i måndags, och ikväll blir det fest! Det var ett tag sedan jag festade med Malin (fortfarande inte du Lindén), ska bli jättekul! Nu måste jag dock gå och stryka min klänning! Har ni tur kanske det kommer upp en liten video på mig, Emma och Sandra från igår när vi dansade på det überhala golvet bredvid bubbelpoolen. Skitsexigt kan jag ju säga, höhö!

Nej, nu är det dags för tandborstning och klänningsstrykande!
Ha en trevlig dag!
Kram,
E

My boy lollipop

Jag köpte godis idag, vilket vad hur gott som helst! Höhö, jag har fortfarande pumpsen på mig! De är sköna som bara den! Inte alls svåra att gå i trots den maxade 10 cm klacken! Ja, detta vill säga inomhus. Jag har ingen aning om hur svåra de är att gå i utomhus... Jaja, det löser sig! Jag har ju ett par månader på mig innan bal/student.

Nej, jag ska nog gå och lägga mig nu! Ska nog läsa ut min bok: "Mördarens jakt, del 1, Berättelsen om Fjärrskådarna".
Ha det så bra!
Kram,
E


Jag vet att det är tjatigt med samma bild igen,
 jag vill bara försäkra mig om att ingen missar att se mina underbara pumps!


Kärlek vid första ögonkastet

Nu är de mina! De är verkligen mina! Sköna var de också! Damn! Jag är kär, så kär!

Ridturen var väldigt angenäm! Ingen ramlade av och ändå hade hästarna sina bråkiga stunder. Fast det såklart, är man en duktig ryttare så håller man sig ju kvar! Hihi. Laila ringde och frågade om jag ville rida Nadja på tisdagar och torsdagar. Varför inte, tänkte jag? Leims hör ju aldrig av sig till mig, så något mer Graefinridande blir det väl knappast...

Nej, nu får mamma ta och komma hem så att det blir någon mat här i huset!
Ha det så bra!
Kram,
E


Jag är besatt, besatt av dem!

Jag skrev tidigare om hur arg jag var på min jäkla mattelärare som glömde bort mig! Nu är jag dock mindre arg, rent av glad faktiskt. Överlycklig nästan! Jag har funnit dem, de perfekta skorna!



Ser ni?! Hur underbara är de inte? Rosa OCH lite glittriga sådär! Wonderful! Imorgon blir de mina! Tur att min familj är bäst och rikast, hehe! Jag kommer gå i dem hela dagen imorgon! Först ska jag dock rida! Det är ju faktiskt friluftsdag. Jag tor att min fredag är lite förstörd... Tjoppa är sjuk, stackaren. Någon som vill hitta på något med mig?

Nej, nu ska jag nog plugga lite!
Ha det så bra!
Kram,
E

Gud hatar mig

Min mattelektion är inställd! Min enda lektion på hela dagen är inställd! Jag gick upp halv sju i onödan! Jag hade kunnat ligga och sova nu, men nej! Bara för att min mattelärare glömmer bort att jag finns så kliver jag självklart upp och beger mig till skolan för att ha en timmes lektion. Fan! Nu är det dock bara 20 minuter kvar innan bussen går... Jag ska hem och sova!

Sen blir det en sväng på stan och körkortsteori med Sofia. Tur att jag är ledig imorgon så jag kan få sova lite längre då. Eller ja, det är friluftsdag och jag ska rida, men jag kliver upp vid nio då och det ser jag som sovmorgon.

Nej, nu ska jag spela lite Bubble shooter på Hamsterpaj tills min buss går.
Ha det så bra!
Kram,
E

Reklam?

Faktiskt en trevlig skoldag, trots att man går med världens puckon! Hehe, jag fortsätter även på bloggen, Malinden! Eftersom jag, Malinden, och Vb inte hade någon svenska, utan var tvungna att vänta på EFo innan vi skulle kunna gå och käka, åt vi upp Malindens chips medan vi "pluggade", och drack cola till. Mums! Bara så ni vet så har inte EFo alla hästar hemma!

Nej, nu ska jag plugga geografi!
Ha det så bra!
Kram,
E

Ps. Ni har väl inte missat goarslenas bloggar?
EFo
Malinden
Vb



Happy Birthday!

Phu! Jag är helt slut! Igår kl två bestämde jag mig för att åka till Söderhamn och fira Majsen som fyllde nio, eftersom jag blev fri från planerna i alla fall. Så vid tre gick bussen till stan, och kl fem gick tåget. Jag hade allt som allt mindre än två timmar på mig, men jag klarade det. Jag är så duktig! Idag har det varit ruschigt i skolan, och sedan bar det av till stallet med Sofia, så jag red idag också. Nu ska jag klä på mig lite för det är så himla kallt här, sen blir det födelsedagsmiddag i och med att pappa fyller år!

Nej, nu ska pappa få presenter!
Ha det så bra!
Kram,
E

RSS 2.0