16 mars - 08

Så såg jag ut när vi skulle på kent, när jag kom hem så jag inte ut sådär...
Hatar svettiga, fulla tjejer!!

image5

Idag är det söndag vilket är så jävla trist! Jag borde verkligen plugga, men har ingen ork. Jävla skolhelvete!

Jag har börjat vakna tidigt!!! Igår vaknade jag vid nio och idag halv åtta!! Jag somnade iofs om och sov till halv tio, men ändå! Annars brukar jag sova till minst tolv! Känns fruktansvärt skönt att inte sova bort hela dagen! Nu kommer jag somna tidigt ikväll också och inte vara så extremt trött i skolan imorgon. Har saknat er!

Lär väl säga något om Melodifestivalen jag med. Hmm... Jag tror att det kommer gå bra för Charlotte i Belgrad, men vad faaan fick inte Sibel några röster från folket för?!?!?! Jag ringde fan 100 gånger på henne, men inte fick hon något stöd eller.... Jävla svenskar!

Nej, nu ska jag ta mig samman och börja plugga - suck!

Ha det bra!


"Vi ska alla en gång dö" - vissa lite tidigare än andra...

Ja, då var man hemma igen då - skönt! Fjällenveckan blev inte riktigt så rolig som planerat, jag har glömt hur man åker skidor!
Man kände sig jäkligt glad och excited när man stod där i ankarliften, men när man sedan skulle ta sig ner för backjäveln lydde inte skidorna!! "Vad fan händer?" tänkte jag och tog mig med nöd och näppe ner. "Jaja, en gång till måste man väl prova då" tänkte jag. (För att tjäna in liftkortet var man ju tvungen att åka sex gånger i liften). Den här gången gick det liiite bättre, och nästa gång ännu lite bättre.
Jag var åter på bra humör igen när Daniel plötsligt sa: "Nej, nu får ni ta och åka Gröngölingen så åker vi bortåt sedan." Jag och Lina tittade nervöst på varandra, vi hade ju bara åkt halva den röda backen, bredvid barnbacken (de var ungefär lika branta). Vi gav oss iaf iväg uppåt...
När vi nådde toppen trodde jag inte att det var sant. Det blåste så in-i-helvete att man nästan inte kunde få stopp på de eländiga skidorna. Jag trodde att jag skulle dö. Inte nog med att vinden höll på att blåsa mig utför ett stup, det var hur mycket snö i backen som helst och pistningen var helt försvunnen. Så med skidorna en halvmeter ner i snön (okej då, kanske 7-10 cm) var det rent av omöjligt att ploga nedför backjäkeln. Jag var helt överlycklig när jag äntligen kom ner och mina ben skakade som två kastanjetter! Nu ville Daniel förstås fortsätta bortåt i de lite rödare backarna, men då sa jag ifrån. Mina knän skulle inte palla det! Så jag stannade vid Hamravärdshus och gjorde mest ingenting resten av dagen, dvs de resterande 3 timmarna....
Dagen efter åkte vi längdskidor. Jag tog mig runt ett spår på 5 km! Det är inte illa pinkat av någon som i princip aldrig har åkt längd förut! Man sov skönt den natten.

Det blev lite mer slalom, vilket gick åt helvete, och lite mer längd som också det gick åt helvete...
Den andra, och sista, gången vi åkte slalom körde jag nästan ihjäl mig. Backen var 2(!!!!) km lång och i början någon gång kom en brant jävla backe som faaan inte var blå! Jag körde åt helvete, rakt in i en södriva och bröt båda benen! Nej, jag skoja, men nära var det! Skidjävlarna löste inte ut heller, fast jag angivit min alldeles riktigt vikt den här gången!! Jaja, jag hann bara åka fyra gånger pga backens rekorderliga längd och min motvilja till att åka snabbare än 0.3 km/h. Förstår ni vilka benmuskler man får av att ploga i 4x2 km?? Jag hade världens träningsvärk dagen efter kan jag tala om för er! Tur att du var med, baby! <3
Pissigt väder, förutom den sista dagen då solen tittade fram i ca 10 min, misslyckat skidåkande och en massa svullande av godis och getostar kan sammanfatta min så efterlängtade fjällenresa. Tack för den!

P.s
kent var asbra (kan dock inte jämföras med Linkin Park konserten!), men vissa människor har ingen respekt för andra! Tack för att halvt om halvt blivit ihjälklämd och söndersvettad av en orakad, kvinnlig armhåla!

In pieces

Imorgon är det fredag!!!! kent, kent, kent!  Så eftersom jag är borta hela kvällen lär jag packa idag! Det kommer inte gå bra, mamma har ju inte tvättat klart allt än! Men jag vet inte när jag annars ska göra det... Åker ju vid typ 8,00 på lördag. Förhoppningsvis är jag i dessa backar redan på eftermiddagen, annars på söndag! Eller ja backar och backar, jag använder nog mest den gröna backen längst åt höger (Gröngölingen).
image4

Idag fick vi tillbaka våra genetikprov på naturkunskapen, och jag som trodde att jag bara skulle få g, fick mvg!! Förstå vilken chock det var för mig! Jag började nästan gråta... Annars är jag alltid ett vg-barn, jag pluggar skapligt och får vg, jag pluggar inte alls och får fortfarande vg... Hmm, undrar hur jag funkar egentligen... Det skulle vara intressant att se hur det gick om jag verkligen pluggade inför ett prov. Varför har jag inte gjort det med alla prov? Varför är jag så lat? Jaja, vg är bättre än ig iaf.

Igår när jag kom till stallet (ca 15,10) stod Graefin i hagen och åt och Hannah skötte Napoleon på gången. Några minuter senare kom Elin också och jag som trodde att hovslagaren skulle komma halv fem tog det lugnt och satt och tittade på när Elin lindade sin häst. Men så halv fyra så kommer ju hovslagaren! Jaha, det var bara att ta in Graefin och borsta av henne en snabbis och kratsa hovarna för efter 20 
minuter var Napoleon färdig verkad. Jaja, iaf... Graefin hade hovröta på två hovar så hon måste tjäras 1ggr/vecka. Kvart i fem kom Kenneth iaf och gav mig 100 kr för att jag hade mockat åt Graefin ngr gånger, knepiga gubbe! Inte vill jag ha några pengar för det inte, jag trodde att jag skulle få betala dem. Menmen, lite pengar var ju välbehövt iaf så tack så mycket!
     Vi bestämde iaf att jag ska åka till stallet på tis&ons eftersom ingen kunde mocka åt Graefin då, men jag fick ju "komma näääär som helst" också. Haha, Kenneth var en söt gubbe.

Nej, nu ska jag gå och packa.
Ha det så bra!
Puss&kram&nyp i stjärten

What I've done

Om några minuter börjar svenskan. Jag tror att vi ska skriva ngt om två kända författare och ett av deras verk... Kan inte riktigt se varför faktiskt. Verkar tråkigt.

Idag när de flesta i klassen hade sin språktimme gav jag mig av till Team Sportia för att byta ett par skidbrillor, tyvärr fanns inte de jag ville ha så jag får nöja mig med de mamma köpte ( de var nästan sånna jag ville ha, förutom att det är orange glas ist för spegelglas). Istället köpte jag ett par skidbrallor, jag behöver ett par svart och de hängde bara där med den röda rea-lappen lysande, så jag slog till. Så ja, jag hoppas mamma sätter in pengar på mitt konto för jag är out of cash nu.

Jag gillar Henriks byxor, I'm wearing them right now. Baggy och sköna.

Nu är det bara två dagar till Kent, och bara tre dagar till Fjällnäs!

Ha det bra,
Emilia Kjellberg

The little things give you away

Jag tänkte börja skriva blogg. Eller ja, om mina datorer kommer hålla i framtiden vill säga. De har varit trasiga nu i flera veckor, men den ena är äntligen lagad! By Emilia, nästan iaf.

Ja, men iaf...

Idag är det tisdag, vilket är en mycket betungande dag egentligen - but not today!
På tisdagar börjar jag halv nio och slutar vanligtvis 16.20, med Kulturhistoria som sista lektion (1h 35min), nu håller vi dock på med att skriva så kallade kulturartiklar vilket ger oss en fri eftermiddag som uppskattas av alla! Jag slutade alltså 14.20 idag (egentligen 14.30, men jag och Elin var så duktiga så vår engelsklärare skickade hem oss lite tidigare) och hann otroligt nog med den något försenade 14.20 bussen!! Vad sägs om det, va? Flyt, Emilia, flyt!

Som tidigare nämnts så är en av datorerna lagade igen (weeei!) så jag har tillbringat heeela min eftermiddag framför denna, mycket givande! Haha, nej faktiskt inte. Det enda jag har ägnat mig åt är att försöka snygga till den här sidan, men det gick inte alltför bra... Jäkla koder!

Kenneth (vet inte riktigt om det stavas så, men vi låtsas) ringde för ett tag sedan. Han undrade om jag kunde borsta av Graefin lite innan hovslagaren kommer imorgon, så det blir till att ge sig iväg till stallet efter skolan vilket inte gör mig ett dugg.

PÅ FREDAG ÄR DET KEEEENT! Och på lördag åker mamma, pappa, Gustaf, Lina, Daniel, jag och Älskling till fjällen!!!! Skidor och snööö !

Nej, gott folk! Nu är klockan strax 20.00 och då börjar ju (som alla borde veta) Gossipgirl!! Älskar den serien! <3

Ha det bra och
Puss&kram&nyp i stjärten!

RSS 2.0