Nej, jag har inte dött...

... jag har bara inte orkat uppdatera på ett tag. Har haft så fruktansvärt mycket att göra, både i skolan och hemma. Nu hoppas jag dock på lite mer tid till bloggandet - det är trots allt väldigt skönt att skriva av sig!

Jag kan börja med att berätta att jag har haft Geografiprov idag, om klimat lär jag tillägga. Det var hur många frågor som helst, minst 20 st, och stora, seriösa frågor dessutom! Tiden vi hade på oss var 1 timme och 30 minuter - alldeles för lite! Jag tyckte dock att det gick hyffsat bra då jag inte har pluggat ett dugg, inte alls över huvud taget (jag har ingen aning om hur man skriver ut det där sista, men ni förstår mig säkert bra ändå?). Jag tror dock att Jan (min lärare i Ge) är medveten om, hur ska jag säga, mina problem och känslor just nu. Jessika har nog berättat för honom om att jag går igenom en jobbig period.

Igår red jag, men jag red inte Graefin som man skulle kunna tro, utan jag red Nadja - Lailas häst. Det var kul, men jobbigt och studsigt. Nadja har inte riktigt lika rena gångarter som Graefin har, utan är lite studsig så det var väldigt jobbigt och jag har en rejäl träningsvärk idag kan jag lova. Det är dock lärorikt att rida fler hästar än en, och nu har jag ridit 3 av 8 hästar i stallet. Maria, veterinären istallet, sa till och med att det såg jättebra ut när jag red Nadja, trots hennes konstiga stil! Det är andra gången jag får beröm av henne! Det är verkligen hur kul som helst att få komplimanger och det stärker självförtroendet något kolosalt!

Imorgon är det fredag vilket betyder att Henrik kommer hit. Det var längesedan vi sågs eftersom jag var i Sthlm hos mina kära systrar förra helgen. Fredagskvällen innehåller nog mys, kladdkaka och en och annan film. På lördag ska jag försöka komma till Hööks för att titta lite på ridkläder. Nästa vecka är det höstlov också, så nu blir det en massa sovande och ridande (om Graefin är bra vill säga). Jag hoppas iaf kunna rida ut med Malin några dagar - Apache kanske vill bli utlånad igen?

Just det, jag  glömde ju nästan! Idag har jag beställt min studentmössa! 599:- kostade mitt paket, men föhoppningsvis betalar mamma och pappa. Betalade de åt er, Lina och Hanna? Jag är iaf jättenöjd och den kommer bli så fin! Jag beställde även ett par spetshipsters, man måste ju vara fin överallt. Gud vad jag längtar till min student!

Nu ska jag städa lite.
Ha det så bra!
Kram, E



RSS 2.0