Full rulle

Herregud, fullt ös sedan igår! Filmen var jättebra och jag grät inte en enda gång! Det ni! Missade bussen, så jag gick till Heartbreak med Jessica och hennes kompisar. Det var 20 där, men jag behövde inte ens visa leg! Hell yeah! Missade nästan tvåbussen hem också, men jag kan springa ibland och tur är väl det! Sov till tolv idag, sedan klev jag upp och fixade till mig för halv tre skulle vi till Björn och käka. Kom hem vid sex och gick ut med Jancker direkt. Malin följde med, så nu ska jag bara käka sen ska jag tillbaka till henne! Mys! Jag har aldrig varit där förr, trots att jag tillbringade mycket tid i deras stall när jag red Graefin! Ja, nu ska jag få se deras nybygda hus i alla fall. Ska bli jättetrevligt!

Nej, nu ska jag käka!
Ha det så bra!
Kram,
E

Make my day!

Gäsp! Tre kom jag i säng i natt! Jag är jättetrött nu! Jaja, har sovit i en halvtimme nu iaf.... Det var jätteskönt tills Gurkan började banka på de där jäääävla trummorna! Fan för honom! Jag som ska iväg och kolla på film nu! Benjamin Buttons otroliga liv. Hoppas jag inte gråter ihjäl mig... Uppdaterar när jag kommer hem, kanske.

Nej, nu ska jag käka pizza!
Ha det bra, sötisar!
Kram,
E


Sleepy Hollow

Hell yeah! Här sitter jag och klockan är 01:40. Ja, så går det när man har annat för sig under de mer respektabla timmarna. Klar ska jag dock bli! Jag renskriver en uppsats om någon undrar, nämligen den om hur Walt Disney porträtterar kvinnorna i sina verk. Mycket intressant! Har bara 1½ sida kvar nu! Jag är duktig, för jag hinner aldrig in med något i tid annars, men nu så! Tur är det nog att vi ska få renskriva den igen! Jag vet inte riktigt hur allt ser ut och ter sig under småtimmarna. Hjärnan är väl inte direkt på topp?

Nej, nu ska jag avsluta den här skiten!
Hoppas ni sover, mina små vänner!
Ha det så bra!
Kram,
E


Cus' I'm driving one of your cars

Jag hade min andra körlektion idag - det gick åt helvete! Eller okej, det gick ganska bra för att vara första gången jag kör i rondell, vid stopljus, i stan och där jag inte ser ett jota! Människan bredvid mig måste ha trott att jag var värsta proffset! Fy tusan! Jag fick t o m parkera - JAG KAN INTE PARKERA! Fast då kunde jag, den gången... men annars kan jag inte! Jag måste verkligen köra hur mycket som helst nu här hemma! Mamma får övervinna sin rädsla att låta mig köra när det är halt! Dåligt mår jag också över att Sofia kör så mycket bättre än mig, det är skitjobbigt! Hon är ju fan bara en liten 91:a, de kan inte köra! Eller? Suck, jag är hopplös... Förlåt Sofia, men du känner mig, don't you?

Snart ska jag förmodligen spela poker och lite annat trams. Åh, vill ni veta vad? Min käääära lilla lillebror har bakat en kladdkaka! Hur passande är inte det?! Jag älskar den där ungjävlen ibland, alltså! Mums!

Nej, nu är jag fan hungrig! Måste se hur långt mamsen och papsen har kommit med maten!
Ha det så bra!
Kram,
E


Jag vet, vi är snyggast!
(Och EFo, det är inget fel alls på dig på den här bilden! Du är assöt ju! Alla ni andra med förstås!)

Sönderstressad

Ja, jag är fortfarande hemma från skolan... Mår dock bättre idag, så jag ska ta mig till min teorilektion i alla fall. Fick en smärre chock när jag insåg att bussen jag måste ta går om mindre än en timme! Hjälp! Tur att jag är sjuk så att det är lagligt att gå osminkad! Jag vaknade halv tolv idag, av att väckningen på mobilen ringde! Hade jag inte varait tvungen att gå upp och sjukanmäla mig innan tolv vet jag inte om jag kommit upp ur sängen än... Jag älskar att sova! Det är ändå något konstigt med mig... Ibland får jag känslan av att allt står still och sen känns det som att jag ska svimma, men jag gör det aldrig. Det är jätteläskigt! 4 gånger har det hänt idag... mysko.

Usch, vad jag ligger efter med skolan nu känner jag! Det går inte att vara sjuk, man missar så fruktansvärt mycket! Som tur är har man ett gäng übergoa vänner som gärna låter mig kopiera deras anteckningar, eller hur? Hehe! Nej, men allvarligt. Jag måste ta tag i det här nu! Grejen är den att jag känner mig stressad - precis HELA tiden... Det går inte en minut utan att jag tänker på saker jag MÅSTE göra, och det är här problemet kommer. Jag kan inte ta mig för att göra något när jag är så här stressad! Jag blir som paralyserad, helt sjukt är det! HJÄLP!

Nej, nu ska jag försöka plugga lite... Önska mig lycka till, det lär behövas!
Ha det så bra!
Kram,
E

Rädda de hjälplösa djuren!

Nej, vet ni vad? Jag ska nog hoppa in i duschen nu... Det är så dött överallt! Ingen att prata med... suck. Varför måste alla utom jag ha ett liv? Det är lite orättvist, lite! Åh, men vet ni? Nu när vi ska få (ja, jag har i alla fall hört att det ska bli så) 112 :- extra i studiebidrag/månad så ska jag bli fadder åt en panda också! Jag vet att det är dumt att lägga ut 200 :- (jag är redan isbjörnsfadder) i månaden på detta, när jag knappt tar mig igenom månaden, men jag kan inte låta bli! Jag kan väl strunta i att köpa den där tröjan istället! De stackars djuren kan inte göra något åt att deras is smälter, eller regnskog skövlas, så jag hjälper hellre till där, än att jag ska köpa något jag redan har ett flertal av!

Vill du också hjälpa till? Gå in på WWF's hemsida och skriv upp dig som fadder! Din hjälp behövs verkligen!

Haha, okej. Nu låter detta inlägg som värsta reklaminlägget från WWF's sida, men så är inte fallet! Jag är bara så otroligt mån om alla djur i världen och jag vill att så många som möjligt ska hjälpa till! 100:- i månaden är inte mycket! Snälla, hjälp oss!

Nej, nu ska jag duscha och sedan fortsätta städa!
Ha det så bra!
Kram,
E


Hjälp mig behålla mitt hem



Jag vill inte drunkna, hjälp mig!

downloader

Oj, vad duktig jag känner mig! Alldeles själv har jag kommit på hur man laddar ner filmer! Yes! Så nu är Pocahontas, Bolt och Marci X på väg ner. Suck, jag har en arm som sticker ned över hela skärmen. Det är nämligen så att Arvid ligger ovanpå min datorskärm, och hänger med frambenet ned över allt. Han har så jäkla långa ben också! Nu ska han försöka ta muspekaren med. Suck för djur ibland... Tur att de är så söta, annars vet jag inte vad jag skulle göra! Neej, nu ska han sno mina ostkrokar också - där går gränsen!

Jag hittade lite gamla teckningar som jag gjorde när jag var 12-13, herregud vad bra jag var på att rita hästar! Helt sjukt! Nu kan jag knappt dra ett streck på pappret! Man skulle ha tagit vara på sina skills när man var yngre...

Nej, nu ska jag fortsätta ta hem lite filmer!
Ha de så bra!
Kram,
E

You took a change of loving me

Fan, vad tråkigt det är att vara hemma och vara sjuk! Skulle städa mitt rum också, men det har jag inte gjort än... äsch, det kommer väl. Få se om jag går i skolan imorgon... Som det känns nu blir det nog inte så. JAG ÄR HUNGRIG!

Jag hatar verkligen att de har tagit bort Rix FM!! Mix Megapol suger hästballe ju! Spelar inte bra musik för fem öre! Ursäkta, men jag är verkligen arg över det! Hur kunde de göra så?! Fy fan.

Nej, nu ska jag nog försöka mig på att fixa fransk manikyr på naglarna, det kommer nog inte gå bra! (förresten, säger man "på naglarna" eller vad??)
Ha det så bra, snyggingar!
Kram,
E


Fy tusan, där hade man inga problem eller!

Fever, you gave me fever...

Fortfarande febrig... Var tvungen att avboka min körlektion idag för att jag känner mig så svag i kroppen. Inte bra, verkligen inte bra! På fredag måste jag vara frisk, för då ska jag gå på bio. Yeey! På lördag fyller min kusin år också och han skulle tydligen ha fest på kvällen med. Han svamlade något om att jag var bjuden... Hmm, ja vi får väl se. För Zandras skull kanske jag ska gå, hehe!

Nej, nu ska jag gå och käka frukost, sen blir det till att plugga. Som tur är fick min pappa spunk igår och åkte och köpte chips, jordnötsringar och ostkrokar - så pluggsnacks har jag så det räcker och blir över!
Ha det så bra!
Kram,
E

Pappa är den mest tokiga människa jag känner...
men ibland är det ju en bra sak!


But you don't really care for music, do you?

Jag är trött, äckligt trött! Funderar starkt på att duscha och sedan gå och lägga mig. I vår kanske vi ska skaffa en till valp - en schäfer då förstås. Pappa vill ha någon ny hund att tävla med nu när Jancker ska pensioneras. En till Berner blir det med lite senare, men det först när Atlas är borta.

Nej, nu ska jag spela lite Röjj mot Stein!
Ha det så bra!
Kram,
E


Fjällnäs

Das ist die perfekte Welle

Jag är krasslig, jag har feber, jag är megatrött och jag kommer få MVG i svenska B! Min dag är gjord! Jag älskar min svensklärare! Nu ska jag gå och ta mig en två- tio alvedon! I kväll måste jag vara feberfri för då är det körkortsteori, och det går inte att missa den nu. Usch, vad jobbigt... men vad gör man inte för körkortet? Imorgon har jag körlektion också, hoppas jag mår bättre då!

Nej, alvedon var det, ja!
Ha det så bra!
Kram,
E

Jag fick se Spiderman 3 i helgen - den var bra!
Jag är kär i min trikåklädda hjälte!


Piggt!


Helgen har till största del varit kanon, med undantag för vissa halvtimmar... Jag fick en gratis shot av bartendern på krogen, jag måste ha varit ruskigt snygg! Hahahaha! För övrigt så blev det hela 5 shot, som, även om de inte gav sig på mig just då, gjorde sig påminda igår!

Nu ska jag renskriva min analys!
Ha det så bra, gullhjärtan!
Kram,
E


Malin, Elin F, Emilia, Elin Ö


Malin, Elin F, Emilia, Elin Ö


Packwoman

Nej, nu har jag sjungit mig hes! Hallelujah är verkligen underbart vacker! Klockan är 22.02, jag kanske ska gå och packa ner allt jag behöver till helgen. Det är nämligen så att när jag åker imorgon bitti, så kommer jag inte komma hem igen förrän på söndag. Därför lär jag gå se efter så att jag har allt jag behöver till fest och mys. Malin, du har väl strykjärn och grejer? Det ska bli hur kul som helst att gå ut imorgon! Har aldrig festat med Malinden, VB, och EFo förut! Höhö, de kommer inte tro sina ögon när jag kommer igång! Herregud, stackars människor, de vet inte vad de har givit sig in på...

Imorgon har jag bara två lektioner, kulturhistorisk fördjupning och religion B. Jag börjar alltså 9.45 och slutar 12.45 - skönt! Sedan följer jag med Malin direkt hem och börjar förbereda inför kvällen. Oj, vad jag längtar! Sover hos Malin för att slippa betala den feta nattaxan hem och åker med mamma tillbaka till Skutskär på lördag. Natalie och Sara har tjejmiddag då! Tyvärr är jag pank, så jag kan inte följa med ut sen. Därför ska jag åka och kolla på film och mysa istället. Stackars Pippi som måste sova själv två nätter i rad... men hon förstår, det är jag säker på!

Nej, nu är det packningsdags!
Ha det så bra!
Kram,
E


Jag blir kärvänlig, ja!
Imorgon är det fest!


Hallelujah

ska vi enas om att det här är den vackraste låten i världshistorien?

Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah x4

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah x4

Well baby I've been here before
I’ve seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah x4

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah x4

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah x4

Don't worry

Jag kräktes igår kväll, det var inte mysigt! Jag blev helt förtvivlad och rädslan kom liksom krypande upp längs ryggraden - har jag fått magsjuka?! Jag hatar magsjuka, det är det värsta som finns! Jag kan inte gör annat än sova och gråta (och spy då förstås) när jag lider av det. Fy tusan! Jag har dock inte kräkts något mer, och imorse åt jag till och med frukost, nu är faktiskt hungrig igen! Så, magsjuka är det nog förhoppningsvis inte ändå, det var nog bara den där äckliga korven från igår. Eller nej! Nu vet jag ju vad det var! Vi fick ju kebabgryta i skolan igår, där har vi det! Som ni säkert vet så fick jag magsjuka efter att jag hade ätit kebab för ett par år sedan, jag har efter det inte ätit kebab alls. Min mage kanske är inställd på att kebab är dåligt? Fast tar det så lång tid att få upp det? Åt det till lunch i skolan vid tolv, och kräktes inte förrän 12 timmar senare... Hmm. Ja, i vilket fall mår jag bra nu och är back on track igen i morgon! Tro inte att jag tänker missa en utgång!

Nu ska jag städa mitt rum! Har inte gjort det sedan jul, så det behövs kanske?
Ha det så bra, och gå inte och drabbas av magsjuka nu!
Kram,
E


Inget slår Disney
Inget slår Pocahontas


Vad fan har industri och näringsliv med geografi att göra??

Ja, nu pluggar jag! Jättemycket pluggar jag! Verkligen...
Jag kommer fan få ig på mitt prov!
Fy fan!

Liebe Deutsch

Hej! Hur har er dag varit idag? Min har varit kanonkul! (Haha, jag kom på mig själv där! "Skoldagen får fyra av fem toasts"!) Började med MaC på morgonen, vilket gick hur bra som helst! Jag fattar inte att det alltid ska köra sig på proven! Jag kan ju allt glasklart på lektionerna... Sedan skulle jag ha en fet håltimme, och eftersom Malinden inte började förrän efter lunch, så hängde jag på EFo till hennes tysklektion! Till en början ångrade jag mig stoooooort, men när de väl satte igång med sin lektion kändes det ganska bra iaf. Jag förstod ju faktiskt - otroligt nog! De talade om prepostitioner som styr ackusativ, dativ och både ackusativ och dativ - och jag förstod, yeah! Det var då, när Mirja som läraren så käckt heter gick igenom prepositionerna som styre både ac. och da., som hon kläckte ur sig det utomordentligt roliga skämtet. Först måste jag dock ha en liten tysklektion mer er, för att ni ska förstå det roliga. Okej, då kör vi! Det finns en ramsa som man rabblar för att veta vilka ord som böjer det nästföljande ordet i antingen ack. eller da. Den lyder som följer:

an, auf, hinter, in, neben, über, unter, vor, zwischen
vilket betyder:
på (från sidan), på (uppifrån), bakom, i, bredvid, över, under, framför, mellan

Nu till skämtet. Mirja berättar om en polis som kunde lite tyska och som skulle skriva någon rapport om en tysk som hade stulit en nummerplåt. Polisen säger då till tysken när han är klar:
- Jo, jag vet vad bröllopsnatt heter på tyska
- *mummel från tysken*
- An, auf, hinter, in, neben, unter, vor, zwischen

Haha, är det någon som förstår?! Jag och EFo (mest jag...) hade jättekul åt det här! Jag skrattade så att jag grät!! De andra i gruppen har ingen humor, för det skrattade inte alls lika mycket! För visst var det hur kul som helst, det är väl inte jag som lider av dålig humor? Hehe.

Nej, nu är det dags för plugg! Geografiprov imorgon - blä!
Ha det så bra!
Kram,
E

Godnatt

Jag är pank - jättepank! 120 :- är allt jag äger... Jag måste på något sätt försöka fjäska lite för mamma så jag får åtminstone 100:- till! Fan att man inte har busskort, eller vänta, det har jag ju! Yes! 72 :- mindre att oroa sig för! But still.... Jaja, får se till att fixa det där på något sätt!

Nej, nu ska jag duscha och sedan plugga lite. Efter det är det faktiskt dags för sängen, otroligt nog! Imorgon börjar jag ju halv nio, så halv elva måste jag senast lägga mig idag.
Ha det så bra!
Kram,
E


Fest i helgen!

I've got your picture

Körlektionen gick jättebra idag, faktiskt! Trots att jag hade glömt mitt körkortstillstånd hemma - pucko! Jaja, jag kanske kan det där med bilar iaf?

Skolan var lite seg och trist som vanligt, tur att det finns människor där som förgyller dagen! Sen finns det ju även de som är skittråkiga och inte förstår sig på min musiksmak, nej, inte min smak över huvud taget faktiskt! Fy bubblan för dem!

Detta inlägg blev astråkigt, jag vet.. men jag är för trött för att anstänga mig!
Ha det så bra!
Kram,
E


Aaah!! :O

Ja, just det! Höll på att glömma! I morgon har jag min första körlektion! ÖNSKA MIG LYCKA TILL! Jag är hur nervös som helst!

Btw, kolla in detta band! Kanske hur bra som helst?

Godnatt!

Manipulativ?

Ahh, en hel dag utan plugg! Sköönt! Ligger dock lite efter i min planering nu, men vad fan! Man kan inte låta hela ungdomen gå till att plugga! Man måste slappna av lite ibland också!

I helgen blir det en massa supa och en massa mys! JAG SKA FÅ KOLLA PÅ LILLA SJÖJUNGFRUN, POCAHONTAS OCH MULAN, PÅ SAMMA KVÄLL! DET NI! Jaaa, jag är lite exalterad! Haha. Nästa helg blir det bio också! Undrar vilka bra filmer som går då... Hm, några förslag?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Jag vet, det är otroligt att jag lägger mig så tidigt som 22!
Ha det så bra, snyggingar!
Kram,
E

You made a mark inside my heart

Phu, måndagar kan verkligen ta knäcken på en! Även om jag bara har haft tre lektioner och hunnit med halv fyra bussen hem, så är det fan jobbigt när alla tre är C- lektioner! (Sv C, Ma C, Hi C) Ni förstår mig, vad? Plus att det är så himla tråkigt att åka buss, och jag glömde att äta mitt jätteäpple! Brillorna hade jag på mig idag, det var ovant kan man ju säga. Är lite snurrig i huvudet nu! Jag ser dock en aning bättre i dem, och fasiken vad snygga de är! Hehe.

I helgen blir det hur mkt fest som helst! Yeah! Undra hur man ska orka? Måste försöka tigga pengar av mamsen också, annars kommer det gå åt helvete! Usch, jag vill inte dricka grogg... men jag måste. Någon som vill köpa en 35: a Koskenkorva?

Hur fan vill ni ha det med er häst egentligen? Jag hatar att ringa till folk, så ni måste ringa till mig! Jäkla oansvariga människor! Hmpf!

Nej, nu ska jag spela ngt spel på Hamsterpaj, tror jag. Eller så pluggar jag lite...
Ha det så bra!
Kram,
E


Mina snyggbrillor!

Belsebub, din fegis

Skönt med luft måste jag säga! Friskt, men inte för kallt. Jancker har fått något fel! Han brukar alltid vara omöjlig att gå med, han drar och lyssnar inte ett dugg (jaaag veet, det är mitt eget fel men jag har inte haft tid för honom) och kommer det en annan hund vill han helst äta upp den, men nu de tre senaste gångerna jag har promenerat med honom har han skött sig perfekt! Idag var det t o m en tjej som joggade förbi oss med sin hund, och Jancker sa inte ett dugg, inte ens när den där lilla råttan började skälla på oss. Nej, Jancker bara tittade på honom, och sedan vände han blicken mot mig som för att säga: "Jag skällde inte, såg du!? Får jag godis nu?" Jag tror att det hela har att göra med mig (eller ja, jag vet att det har och göra med mig). I och med att jag har börjat engagera mig mer vad gäller honom, har han börjat lita på mig. Nu känner han inget behov av att försvara sig själv och mig när det kommer hundar, han förlitar sig på att jag fixar det. Han vet också att det inte lönar sig att dra och skynda sig, jag ger mig aldrig. Jaja, onödigt vetande kallas det där. Varsågod, nu har jag stulit ungefär 30 sekunder av era liv. Mohahaha!

Var håller du hus, egentligen?

Nej, nu blir det till att duscha lite!
Ha det så bra!
Kram,
E

(Btw, fråga inte om rubriken. Jag är trött, okej? Sugen på Roald Dahl är jag med! Så nu vet ni. Tyst!)


Jag vill ha sommar! <3

Pissenisse

Usch, är så himla trött! Inte har jag klätt på mig än heller! Det måste jag dock göra nu tyvärr, har lovat pappa att ta ut Jancker på en sväng. Haha, han är så förutsägande, min pappa! Här sitter jag vid datorn, och han kommer upp för trappen:

Pa: "Emilia, du är väl den bästa dotter som finns!"
Jag: "Suck, vad vill du ha nu då? Ska jag gå med Jancker ikväll?"
Pa: "Åh, vill du det?! Det skulle vara jättesnällt!"
Jag: "Mm, visst...*himlar med ögonen*"

Det är min pappa i ett nötskal det, men man får väl ställa upp nu när han är sjuk då. Åh, ni ska se min katt, Pippi. Hon är nog den sötaste som finns! Hon tycker mest om mig i familjen (yeeees!) och är efter mig hela tiden. Var jag än är så ska hon vara där med mig. Det som är jobbigt är att hon alltid ska ligga i mitt knä när jag ska sitta vid datorn, vilket leder till att jag får kramp i både armar och ben över att sitta och spänna mig och samtidigt försöka nå fram till tangentbordet. Nu står hon här med framtassarna på mitt ben och väntar på att jag ska möta hennes blick, för när jag väl gör det då hoppar hon upp. Usch, men nu var jag så dum och låtsades inte om henne. Jag måste säga att jag får lite dåligt samvete, så okej då, jag ser väl på henne då! Jag måste lära mig att säga nej och inte falla för katt-/grupptryck!

Nej, nu måste jag klä på mig och ta ut Jancker en sväng!
Ha det så bra!
Kram,
E


Älskade Pippi <3

Crybaby!

Idag väcktes jag klockan tolv av att jag fick ett sms från Stall-Malin, hon frågade vilken tid vi skulle rida. Jädrans, det hade jag alldeles glömt bort! Jaja, jag hade i alla fall himlans ont i halsen, så jag ringde pch avbokade. Tråkigt, men ett måste. Efter kylan i fredagsnatt (sov med ett fönster öppet, inte bra, jag vet! Speciellt inte när det är 17 minusgrader ute! Vad tänkte vi på?!) känns det som att det är bästa att hålla sig inne i värmen om man känner sig dålig, annars bryter väl världens influensa ut! Mamsen och papsen är fortfarande dåliga. Hm, jag undrar vad de lider av egentligen... (Haha, kom precis att tänka på: Regn o Slak! Hahaha!) Jag är konstig, riktigt konstig! I fredags/ lördag förmiddag kollade jag på tre filmer, varav två var Disneyfilmer, men inte grät jag inte! En liiiten tår lyckades ta sig ut, men sen var det torrt. Jag gråter ALLTID till Disneyfilmer! En av filmerna var Hitta Nemo, vilket är en av de sorgligaste och mest gråtvänliga filmer som skapats, men inte f*n grät jag... Igår kväll däremot, kollade vi på en film om en pojke, David, som rymde från ett arbestläger för att ta sig till Danmark. Den var egentligen inte så sorglig och slutade jättelyckligt och allt sådant, men jag grät - floder! Jag satt med en servett under ögonen hela filmen, det var ingen idé att ta bort den för tårarna rann hela tiden. Likaså började vi kolla på Björnbröder och jag grät jättemycket i början för att jag visste vad som skulle hända osv. Hm, vad är mitt problem? Varför gråter jag bara ibland? Jag lär nästan kolla på Lilla sjöjungfrun idag (fick inte se den igår... *mutter*) för att se om jag gråter åt den i alla fall. Ja, det ska jag nog göra med en gång!

Ha det bra, alla sötisar där ute!
Kram,
E


Jag vill ha sommar!

"...hans son Fabio..."

Helgen har varit mycket angenäm! Hehe! Det blev en massa film och mys. Även ett och annat spel idag hos Vb! Haha, Regn o Slak (läs baklänges) - hur kul kan det bli?! Herregud vad vi skrattade åt det! I natt somnade jag vid fem kanske, och vakande vid tio - så jag är inte världens piggaste. Därför tänker jag gå och lägga mig nu utan vidare beskrivning av helgen. Den kan iaf inte beskrivas med de ord jag är förmögen att få ner just nu. Kan bara säga: Disney och Transformers - det är grejer det!

Nej, klockan är halv två så nu kryper jag i säng!
Ha det så bra!
Kram,
E


Mys med Sofia och co nästa helg! Ser fram emot det!

Nothing's ok when you live in a memory

Yes! Jag är inte rädd längre! Jag är bäst, möhöhö! Är trött som bara den, ska nog ta en powernap nu... Fast hur det ska gå till när brorsan sitter och slår på trumjävlarna vet jag inte riktigt. Jag har dock väldgt lätt för att somna - väääldigt lätt! Jag brukar somna i skolan ibland, speciellt när VB och Malinden sjunger! Lovely! Likaså på bussen, hehe!

Tack för en trevlig dag, tjejer! Ni är verkligen hur gulliga som helst! Och tack igen för sällskapet, vet inte vad jag skulle ha gjort utan er!

Både mamsen och papsen har magsjuka - yeah! En väldigt liten sådan i och för sig, men jag vet ju vilken otur jag har! Förra gången jag hade magsjuka blev jag smittad av Henrik som kräktes EN gång. När jag sedan blev sjuk kräktes jag heeela natten! Mysigt? Inte på en fläck!

Nej, nu blir det powernapning!
Ha det så bra!
Kram,
E





Älskar er! <3


Nej, nu får det vara slut på låten!

Hej babes!
Idag har jag gjort mest ingenting. Somnade på bussen och höll på att skrämma ihjäl killen som satt bredvid när jag plötsligt vaknade och gav till något konstigt andningsljud. Stackare! Jaja, så går det när man sätter sig bredvid mig trots att det finns andra lediga platser!

Är jättetrött, så jag funderar på att gå och lägga mig nu... Fast ändå vill jag sitta kvar här. Jag har nog blivit databeroende! Herregud, mamma damsuger! DAMSUGER! Klockan halv tio en onsdagskväll! Vilket liv alltså! Jag är hungrig... Jag är rädd, men... nej, de går ju inte... eller? Hm, jag hör av mig i så fall!

Nej, nu ska jag nog fundera på att ta mig till sängen...
Ha det så bra, gullungar!
Kram,
E



In love

Efter fyra timmars bilåkning, destination unknown, är jag tillbaka hemma igen. Fan vad kul att Tjoppa har fått körkort! Jätteroligt verkligen! Vi åkte först in till stan och Emma tog ut pengar, vi skulle käka på Max. Det är nämligen så att när man har tagit körkort är det tradition att inviga driven på antingen Max eller Donken. Vi valde då Max och åt lite... Sedan har vi varit överallt i hela Gävle! Sätra, mot  Andersberg, Valbo - you name it! I fyra timmar åkte vi runt, och runt. Kul var det dock, även om alla inte kan förstå det. Mot slutet av vår resa tyckte vi att det var lite dumt att vi inte hade varit på Donken och invigt driven där också, så vi tog oss en tur dit innan vi begav oss hem. Gud vad gott det är med vailj-milkshake!

Nu funderar jag på att gå och lägga mig.. Jag har dock redan förstört min regel om minst 8 timmars sömn/natt, så nu kan jag iofs vara uppe lite till...

God natt på er alla!
Ha det så bra!
Kram,
E

Baby I'm still

Haha, vet ni vad jag har gjort idag? Bokat min första körlektion! Körkortet - here I come!

without you

Vad har tagit åt mig? Jag har blivit jättehurtig! Igår tog jag en promenad runt borarna här hemma (ung 5 km) och idag gick jag och Jancker till Skutskär för att köpa ett frimärke (ca 6 km). Imorgon bitti har jag lovat pappa att gå med Jancker igen, så att han kan gå och lägga sig efter sin natt på jobbet. Jag är bra snäll! Jag är jättepeppad på att börja träna med! Spinning, jympa, ki-boxing - you name it!

Nej, nu lär jag plugga lite! Malin! Vad är Brahmanism?
Ha det så bra!
Kram,
E

Can't believe life means nothing

Ojojoj, var tar timmarna vägen? Nu har jag skrivit klart psykologin iaf, det känns jättebra! Åh, men jag glömde skriva mitt brev till Maja, attans! Får ta och göra det imorgon. Då blir det stallet också, men bara mockning. Graefin blir aldrig bra... Nu går hon gipsad. Stackare! Laila är dock jättesnäll och jag får rida Nadja när jag vill i princip! Hon har t o m betalat ridhusavgift, så nu kan jag rida i ÄRK:s ridhus med! Kanske vi kan rida tillsammans där någon gång, Sofia? Bellas hästar är väl betalade ditt? Eller är det bara Bella själv?

Nej, nu ska jag ta och krypa till kojs!
Ha det så bra, mina vänner! Dröm sött!
Kram,
E

I can't believe I still want you

Kollar just nu på School of Rock, herregud vilken bra film det är! Man blir så glad och upprymd! Mamsen och papsen har julat av här hemma, så nu ser det nästan ut som vanlig. Det är alltid lite sorgligt när granen slängs ut! Tog en promenad tidigare idag - väldigt skönt! Vädret var perfekt! Fort gick det också, på något konstigt sätt...

Pluggandet har jag inte börjat med ännu, men det kommer senare. Börjar inte förrän 09.40 imorgon, så jag kan gå och lägga mig vid tolv idag och ändå sova tillräckligt. Imorgon ska jag posta ett brev! Fick nämligen ett jättesött brev från Maja här om dagen, så nu ska jag svara. Måste prata med Susanne om de ska åka skidor igen i Järvsö, då vill jag nämligen följa med! Jag tror att Majsen och jag är på samma nivå när det gäller utförsåkning. Då kan jag träna också inför fjällenresan vecka 12.

Nej, nu ska jag återgå till min film!
Ha det så bra!
Kram,
E



I can't believe I still need you

Vaknade nyss... Gud vad länge sedan det var jag fick sova så länge jag själv ville! Annars brukar jag alltid sova hos Sofia och då måste man gå upp senast elva, helst tio! Usch, jag förstår mig inte på morgonpigga människor! Att sova är bland det bästa som finns! Hungrig är jag också nu, undrar hur urplockat det är i kylskåpet... Får väl nöja mig med gröt eller något. På tal om att sova lite/ mycket... Varje natt vaknar jag av att något väldigt drygt väcker mig... Myggorna är tidiga i år?

Idag ska jag plugga... Fy, vad trist det ska bli! Jag har religion, filosofi, psykologi och svenska att göra! Heja, Emilia! Nu är det i alla fall bara en uppgift per kurs! Jag börjar nog med psykologin... Den är viktigast just nu.

Nej, nu är det dags för frulle!
Ha det så bra, mina små vänner!
Kram,
E

Hallå?!

Är det bara jag som är hemma ikväll, eller? Var är alla? Jag har bajstråkigt och är trött! Ring och var trevliga!

Älskar er! <3

Ojojoj, vilken kväll! Hade skitkul, tjejer! Tack för det! Biljard är nog bland det roligaste man kan spela! Iaf när man är lite på lyset, hehe. Jag vann 1/3 omgångar, det ni! En gång fick jag t o m i två av Carolines klot på samma... öhh vad säger man?... putt? slag? skott? Ja, ni förstår! Det var asgrymt gjort av mig! Gjorde lite grejer jag inte gjort på länge också, fy på sig! Kul hade vi iaf! Älskar mina vänner över allt annat! Tack för att ni finns!



Först var det förfest hos Sofia!
Jag och Johanna <3


Haha, är vi inte bara för söta?
Jag och Sofia <3


Mina babes!
Sofia och Caroline <3


Jag och Sofia blir såhär när vi går ut!


Biljard är bäst! Haha


Vi träffade på Jessica också!
Jessica, jag och Sofia <3


Detta var den sista bilden som togs under kvällen,
efter denna tidpunkt tänkte vi inte så mycket på kameran längre.
Jessica, jag och Sofia - igen <3

Efter Interpool (som vi lämnade vid 01,00) tänkte jag, Sofia och Jessica ta oss till Hangloose, men så långt hann vi aldrig. Träffade på några riktigt skumma (inte skumma= otäcka mördare, utan skumma= lite korkade och konstiga) typer - roliga dock! Fick användning av mitt VG i engelska B iaf, tack Ingvar! Gud vad man kan mycket, fast man inte tror det! Yeah! Jag insåg att jag kan många språk! Haha! Tack Tjoppa och Ayman för att ni lärde mig lahme! Det gav mig status! Och tack Olle för att jag pratade tyska och imponerade på alla! Och tack Marcus som lärde mig hur man presenterar sig på franska! Yeah, I'm the multi-languaged woman!

Nej, nu ska jag gå och ha tråkigt alldeles för mig själv... Bajs på pokerspelare!
Ha det så bra!
Kram,
E

Time has passed you by

Äntligen är det fredag! Haha, jag är helt slut efter två dagar i skolan - två! Inte har vi haft någon riktig lektion heller eftersom denna vecka är det sista av höstterminen, nästa vecka börjar mitt nya, slappa schema att gälla! Dagen idag har varit, hmm, konstig! Jag går och lägger mig vid halv ett, kliver upp halv åtta äter en minimal frukost eftersom jag packade ner sakerna till i kväll i en väska som var svår att hitta så jag hade inte mycket tid på mig till bussen skulle gå, väljer att låta bli mascaran (otroligt), glömmer rakhyveln hemma och traskar (i tid!) till bussen. Väl ombord på kollektivaren hade jag tänkt plugga in mitt tal, men Marta kommer och pratar en massa kloka grejer med mig, så jag fick lov att låta bli. I skolan skulle jag hålla mitt nämnda tal om skillnaderna mellan det manliga ock kvinnliga  språket - det gick skiiiiiit! Jaja, nu har jag det gjort iaf! Som tur var var det bara VB och Malinden som lyssnade + Therese på slutet. På psykologin (som jag självklart gick på, trots att lektionen var frivillig) höll Älsklings-Morgan i Psykologi-Jeopardy, vilket mitt lag självklart vann, även då jag och EFo trodde att vi skulle förlora! (Det vara bara vi som utgjorde laget från början, sen kom dock Hugo och hjälpte oss, inte för att det behövdes, men det andra laget var redan tre st!) Efter vinsten var det dags för lunch - korv och potatisgratäng, mums! Träffade Caroline på stan också, för ett litet ärende... Nu kommer vi till den roliga/hemska delen av min skoldag! Vi skulle ha filosofi och hade inte träffat Per (läraren) på hur många veckor som helst, för han har varit bortrest. Alla hade väntat sig att få tillbaka sina rättade uppsatser om existentialismen, Morgan hade ju givit tillbaka sin rättade psykologidel (filosofin och psykologin gick ihop under detta arbete) redan innan jul! Döm om allas förvåning när Per-fanskapet berättade att han inte hade rättat texterna. Han hann inte, sade han. Sedan klickade han igång datorn och skulle visa en Powerpoint.-presentation om sin bergsklättring (och bergsklättring över lag) i Argentina! HAN HADE ALLTSÅ HUNNIT MED, OCH LAGT NER ENERGI PÅ ATT SÄTTA IHOP EN SUPERAVANCERAD JÄKLA PRESENTATION, MEN INTE RÄTTAT VÅRA UPPSATSER?! Hur tänker människan?! Det började med att Malinden lämnade klassrummet, sedan fick Elin nog och röt i och lämnade sedan klassrummet, tätt efter följde Johanna deras exempel, och där satt jag, alldeles själv längst fram, medan alla (ja, nästan alla iaf) bakom mig spottade gift på Per. Jag mådde så dåligt, men kunde fan inte resa mig upp och gå! Jäkla mamma som uppfostrat mig till att visa en sådan enorm respekt för äldre att jag inte ens kan säga till när något käns fel! JAG ÄR FEG! Usch, jaja! När de andra var klara med att anklaga Per för lathet och ignorans gentemot oss så sa han argt: "Lektionen är slut! Nu kan ni gå!!" och stängde ned datorn. Han hade alltså knåpat ihop sin jäkla presentation helt i onödan! Suuuck!

Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det där. Jag ville nog bara att ni skulle få veta hur jag har haft det hittills idag! Snart kommer Sofia till stan och vi ska åka hem till henne. Jag har varit duktig och suttit och pluggat lite här i skolan! Ikväll blir det fest och biljard - hell yeah! Möt oss på Interpool, vet jag!

Nej, nu ska jag nog ta mig tusan gå och kissa! Jag vet att jag bryter mot mina egna principer (hatar offentliga toaletter), men jag har inget val längre! Antingen så kommer det där det ska vara eller så... ja, ni vet. Inte trevligt! Usch!
Ha det så bra, kära ni!
Kram,
E

Bilder från Sofias födelsedag!

Sofias 18-års dag!

En liten varning måste nog dock läggas in här. Ni som står mig väldigt nära (syskon, släkt etc.), ser dessa bilder på egen risk. Vi leker bara och har kul, okej?! Era tankar om mig får inte förstöras genom dessa bilder!

Träningsvärk till tusen imorgon?

Igår skulle jag ha träffat en person, men sen blev planerna ändrade så jag åkte in till stan ist. Där träffade jag Sofia och Johanna och vi gick runt lite, köpte jeans och bytte en BH, sedan blev vi ashungrigaså vi tog bussen till Bomhus för att käka på... Amigo? Jag tog en pizza och de andra två en varsin kebab - guud vad gott! När vi var klara så gick vi in till ICA för att hyra film och köpa läsk och chips. Vi kom ut igen med chips, två läsk, cheeze rings och dipp. De hade inga bra filmer där så vi begav oss till Vikinga (jäkla Bomhus med alla namn) och hyrde tre filmer: The Grudge 2, en till skräckis och Björn Gustafssons film *dregel*. Vi började med skräckisarna (den som jag inte kommer ihåg namnet på var bäst! Den handlade om ett hemsökt barnsjukhus och en liten flicka, Maggie, som ser och pratar med anden Charlotte. Slutet var kanske hur sorgligt som helst och jag grät floder. Kan ta det lite längre ned här...) och avslutade med Bjöööörn! Klockan var omkring 02.00, men vi var inte trötta... Nej, jag inspirerades av Björn och skulle göra chokladpudding då på natten. Den blev jättegod! Vissa av oss var kanske lite trötta då, humorn var på topp i alla fall:

Johanna visar oss sin The Grudge-look (hänger håret framför ansiktet). Den blev dock lite misslyckad och hon utbrister:

- Jag ser ut som en WoW-nörd!!
- Vet du vilken WoW-nörd? säger jag.
- Öh, näääe? svarar Johanna.
- En Afganhund!!

Haha, jag inser att alla inte förstår, men för er som gör det: Är jag inte bara för rolig sådär klockan två på natten? Haha! (Johanna och Sofia skrattade åt mig, men förstod inte vad jag menade förrän några minuter efter...)


Nu kanske ni trodde att vår natt var över och att vi skulle gå och lägga oss? Icke sa nicke! Nog för att vi lade oss i sängen, men sov, det gjorde vi inte förrän kl 05.00! Nej, först skulle Johanna kläcka ur sig en hel rad med konstiga och helt sjuka påståenden. Det jag kommer ihåg bäst är ändå följande:

(Johanna) - Men vad heter en sån där grej man har i hjärtat?
(Jag och Sofia) - Öhh? En pacemaker?
(Johanna) - Jaa, en peacemaker!!

Haha, förstår ni att vi inte kunde somna förrän fem? 92:or verkar inte vara så, hmm vad ska man säga, hemma på någonting! Lilla Johanna! Efter många om och män (ja, jag är väl medveten om vad jag har skrivit här) somnade vi i alla fall...Vaknade klockan elva av att Sofia drar upp rullgardinen - tack för det din morgonpigga människa! Sex timmar, sex timmar fick jag sova! (Här kom Johanna med ännu en underbar kommentar: "Ja, för man behöver faktiskt sova minst 10 timmar per dag!" haha, blondin kanske?) Efter några timmar begav vi oss till stallet där Sofia höll lektion för mig och Johanna (jag har fortfarande känslan av att ridläraren Sofia inte gillar mig. Jag fick rida på en jäkla volt och arbeta som tusan, medan Johanna fisskrittade barbacka runt resten av banan - orättvist eller vad!?). Imorgon kommer jag vara död, träningsvärken kommer äta upp mig innifrån!

Nej, nu tycker jag att ni har nog att läsa, så nu går jag och gör jag något annat istället!
Ha det så bra!
Kram,
E

(För bilder från nyår klicka här och kika sedan in på 31 december)

Sega råttor!

Alltså ursäkta, men "bildskickarna" är väldigt sega!! Snart hoppas jag dock att alla fotografier från de tre festerna efter jul hamnar i mina "mottagna filer".

Igår var jag på Disney on Ice - jag och alla barn. Haha. Nej, men det var allvarligt riktigt kul att se på! En upplevelse, även om Pocahontas inte fick vara med.... och så hade de gjort om Aladdinsången! *mutter* Sedan blev jag jättesjuk, influensa tror jag. Tack för det! (Så nu vet ni varför stavningen och meningsuppbygnaderna ser en aning konstiga ut - jag är borta i huvudet)

Snart blir det kladdkaka - mums!
Ha det så bra!
Kram,
E

Sofia Modig - se hit!

GRATTIS SOFIA 18 ÅR!!



2009

Ja, då är det 2009 då... Jag kommer fylla 19, jag kommer ta studenten och jag kommer att resa utomlands för första gången i mitt liv! Weei! Gårdagen var kanske hur rolig som helst! Sofia och jag var bjuden till Jossi (Sofias tremänning) på fest. Det var tydligen en klassfest så jag och Sofia var lite utanför - i ungefär fem minuter! Hade jättekul, tack för det! Utförligare förklaring kommer senare tillsammans med bilderna!

Nej, nu ädet dags för smörgåstårta!
Ha det så bra!
Kram,
E

RSS 2.0